Повезане вести
"Лекар сам 16 година, ово је..." Екипа Дома здравља у Дољевцу спасила бебу бачену у контејнер: Тихо је јецала, била потпуно…
Курир 12.12.2024
Беба девојчица коју је данас око 16,30 нашао случајни пролазник у контејнеру у месту Малошиште код Дољевца је жива и здрава. То је за Курир потврдио и доктор Милош Богословић, педијатар у Дому здравља у Дољевцу који је са… »
Обрт! Бачена беба из Дољевца је жива! Ово је најсрећнија вест у Србији, доктор-херој за Телеграф открио све
Телеграф 12.12.2024
Препоручујемо. - Шеснаест година сам лекар, ово је једна од најпотреснијих ситуација са којом сам се суочио јер сам и сам отац двоје деце. Чим смо збринули бебу узео сам је у руке и држао је све док је нисмо предали колегама на… »
Бебу бачену у контејнер спасила екипа дољевачког Дома здравља
Нишке вести 12.12.2024
Плач бебе коју је одмах по рођењу мајка бацила у контејнер у Малошишту крај Дољевца чуо је случајни пролазник, а беби су први притекли у помоћ Милош Богословић, педијатар у Дому здравља у Дољевцу, медицинска сестра Ивана… »
"Држао сам бебу чврсто, као да сам јој: Отац..." Ово су хероји из Дољевца који су спасили девојчицу бачену у контејнер: "Била…
Блиц 12.12.2024
Новорођену бебу, која је данас поподне бачена у контејнер у Малошишту код Дољевца непосредно након порођаја спасила је медицинска екипа Дома здравља из Дољевца у којој су били др Милош Богословић, специјалиста педијатрије… »
"Држао сам бебу чврсто, као да сам јој: Отац..." Ово су хероји из Дољевца који су спасили девојчицу бачену у контејнер: "Била…
Блиц 12.12.2024
Новорођену бебу, која је данас поподне бачена у контејнер у Малошишту код Дољевца непосредно након порођаја спасила је медицинска екипа Дома здравља из Дољевца у којој су били др Милош Богословић, специјалиста педијатрије… »
Беба која је бачена у контејнер је жива! Обрт у страшном случају код Дољевца
Мондо 12.12.2024
Беба која је бачена у контејнер код Дољевца је жива! Беба која је бачена у контејнер код Дољевца тик након рођена је жива према сазнањима "Телеграфа". Њу је у контејнеру приметио случајни пролазник који је одмах позвао… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 30 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 3 сатајош 1 повезана