Povezane vesti
Jovanović posle prvog poraza Partizana od derbija: "Nema alibija, teško mi je ovo palo"
Telegraf 12.12.2024
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana poraženi su večeras prvi put od večitog derbija u septembru, pošto je od njih u okviru zaostalog meča 6. kola bolji bio Spartak u Subotici - 2:1 (1:1). Odmah posle meča je svoje utiske sa TV Arena Sport podelio trener… »
Jovanović: Nema alibija za poraz u Subotici
Radio sto plus 12.12.2024
“Čestitam Spartaku na pobedi. Mislim da smo propustili veliku šansu na 1:0 u prvom poluvremenu. Da smo postigli pogodak, verovatno bi meč bio rešen. U drugo poluvreme smo ušli sa manje energije, ali to je donekle i rezumljivo. Nema alibija, teško mi je… »
Trener Spartaka samouvereno posle trijumfa nad Partizanom: "Sve osim naše pobede bilo bi nezasluženo"
Telegraf 12.12.2024
Preporučujemo. Fudbaleri Spartaka iz Subotice večeras će slaviti, pošto su na svom terenu uspeli da savladaju Partizan u okviru odloženog meča 6. kola Superlige Srbije sa 2:1. Subotičani su napravili preokret i na kraju su osvojili sva tri boda, što je… »
Vesti dana »
Ratko Mladić, haški osuđenik za genocid, sahranjen uz vojne počasti
BBC News pre 30 minutajoš 35 povezanih
Macut predložio raspuštanje Skupštine Srbije! Vlada uputila Vučiću pismo sa obrazloženim predlogom za raspisivanje izbora
Blic pre 5 minutajoš 80 povezanih
Mask čestitao Alis Vajdel na izbornom trijumfu: Odličan posao
Politika pre 50 minutajoš 29 povezanih
Mali: Više od pola miliona građana se do sada prijavilo za naknadu od 6.000 dinara
NIN pre 1 satjoš 96 povezanih