Povezane vesti

Jovanović posle prvog poraza Partizana od derbija: "Nema alibija, teško mi je ovo palo"

Jovanović posle prvog poraza Partizana od derbija: "Nema alibija, teško mi je ovo palo"

Telegraf pre 22 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana poraženi su večeras prvi put od večitog derbija u septembru, pošto je od njih u okviru zaostalog meča 6. kola bolji bio Spartak u Subotici - 2:1 (1:1). Odmah posle meča je svoje utiske sa TV Arena Sport podelio… »
Jovanović: Nema alibija za poraz u Subotici

Jovanović: Nema alibija za poraz u Subotici

Radio sto plus pre 22 dana
“Čestitam Spartaku na pobedi. Mislim da smo propustili veliku šansu na 1:0 u prvom poluvremenu. Da smo postigli pogodak, verovatno bi meč bio rešen. U drugo poluvreme smo ušli sa manje energije, ali to je donekle i rezumljivo. Nema alibija, teško… »
Trener Spartaka samouvereno posle trijumfa nad Partizanom: "Sve osim naše pobede bilo bi nezasluženo"

Trener Spartaka samouvereno posle trijumfa nad Partizanom: "Sve osim naše pobede bilo bi nezasluženo"

Telegraf pre 22 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Spartaka iz Subotice večeras će slaviti, pošto su na svom terenu uspeli da savladaju Partizan u okviru odloženog meča 6. kola Superlige Srbije sa 2:1. Subotičani su napravili preokret i na kraju su osvojili sva tri boda… »

Vesti dana »