Повезане вести
Трамп "опасно збуњује" свет: Одбио да одговори да ли се чуо са Путином!
Правда 12.12.2024
Новоизабрани амерички председник Доналд Трамп критиковао је украјинску употребу ракета које су испоручиле САД за нападе дубоко на руску територију у интервјуу магазину Тајм, наговештавајући да би могао да промени америчку… »
Трамп "опасно збуњује" свет: Одбио да одговори да ли се чуо са Путином!
Правда 12.12.2024
Новоизабрани амерички председник Доналд Трамп критиковао је украјинску употребу ракета које су испоручиле САД за нападе дубоко на руску територију у интервјуу магазину Тајм, наговештавајући да би могао да промени америчку… »
Трамп љут због удара дубоко у територију Русије: Једноставно погоршавамо овај рат! Зашто то радимо?
Курир 12.12.2024
Доналд Трамп, који је победио на председничким изборима у САД, рекао је да је против тога да Оружане снаге Украјине гађају Руску Федерацију америчким ракетама дугог домета, истакавши да ће то довести до још веће ескалације… »
Трумп о шансама за рат с Ираном: ‘Све се може догодити’
Ал Јазеера 12.12.2024
У истом интервјуу за магазин Тиме новоизабрани амерички предсједник критизирао је Украјину због кориштења америчких пројектила за нападе дубоко у руском територију. Новоизабрани амерички предсједник Доналд Трумп рекао је да се… »
Трамп проговорио о путиновом кошмару! "Опасна ствар се дешава"
Ало 12.12.2024
Новоизабрани председник САД Доналд Трамп рекао је у интервјуу за часопис Тајм да се противи Украјинским нападима америчким ракетама на руску територију. - Мислим да је то најопасније што се дешава, верујем да је Зеленски уз… »
Вести дана »

Вучић о решењу нафтне кризе: Србија договорила увоз деривата преко МОЛ-а, али им је изгорела рафинерија
Нова пре 16 минутајош 23 повезане

"Нека размисле о томе"! Путин о претњама "томахавкама": Ако се такво оружје употреби за напад на Русију, одговор ће бити шокантан!
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних

Милојевића није изненадила Брага, него Звезда: "Ја сам ово најмање очекивао од свих"
Мондо пре 31 минутајош 81 повезана

(ВИДЕО) Новопазарски студенти стигли у Косјерић, дочекали их мештани уз ватромет
Н1 Инфо пре 40 минутајош 18 повезаних

Бела кућа се огласила, ево шта ће бити са састанком Трампа и Путина
Телеграф пре 2 сатајош 57 повезаних