Povezane vesti
"Terala sam Karića da mi kupi celu Dior kolekciju": Karleuša progovorila o braku koji je trajao samo 2 meseca
Mondo 13.12.2024
Pevačica Jelena Karleuša otkrila da je "imala fazu", ali i da ne bi trebalo žaliti Bojana Karića. Pevačica Jelena Karleuša je pre braka sa Duškom Tošićem, bila u braku sa biznismenom Bojanom Karićem. Brak nije potrajao, a sada se, gostujući u… »
Karleušino priznanje odzvanja: S Duškom joj je bilo muka Karić je za Tošića 10 u glavu, uradio je nešto veličanstveno
Svet & Skandal 13.12.2024
Karleuša o braku sa Karićem otvoreno Jelena Karleuša prisetila se braka sa biznismenom Bojanom Karićem, kada je naslednika čuvene dinastije naterala da joj pokloni celu kolekciju modnog brenda “dior”, nakon čega je pomenula venčanje sa bivšim… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana