Povezane vesti

Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6 meseci! Ovo je porodici poslednja nada

Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6 meseci! Ovo je porodici poslednja nada

Telegraf pre 14 minuta
Preporučujemo. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih… »
"Deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Milana iz Niša nema više od pola godine, oglasila se majka: Idem od…

"Deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Milana iz Niša nema više od pola godine, oglasila se majka: Idem od…

Blic pre 5 sati
Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih informacija od… »
"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se" Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6…

"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se" Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6…

Kurir pre 5 sati
Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. O ovome je za Kurir televiziju ovog jutra govorila majka nestalog, Marica… »
"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša

"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša

Mondo pre 6 sati
Oglasila se majka nestalog Milana Đorđevića iz Niša. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se nalazi. O ovome je govorila majka… »

Vesti dana »