Povezane vesti
Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6 meseci! Ovo je porodici poslednja nada
Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih informacija od… »
"Deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Milana iz Niša nema više od pola godine, oglasila se majka: Idem od…
Blic 13.12.2024
Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih informacija od nadležnih… »
"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša
Mondo 13.12.2024
Oglasila se majka nestalog Milana Đorđevića iz Niša. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se nalazi. O ovome je govorila majka nestalog… »
Vesti dana »

BCBP traži od Tužilaštva pokretanje hitne istrage zbog protivzakonitog delovanja policije na protestima
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane

Zborovi pozivaju građane: Ostanite kod kuće, ignorišite SNS skupove
Rešetka pre 29 minutajoš 45 povezanih

MUP: Uhapšeni policajac iz Jagodine i još sedam osoba zbog zloupotreba
NIN pre 1 satjoš 40 povezanih

Orban potvrdio da nije promenio stav po pitanju prijema Ukrajine u Evropsku uniju
RTV pre 1 satjoš 68 povezanih

Vučić: Današnja okupljanja u 50 mesta u Srbiji su protiv blokada, ne blokadera
RTV pre 2 satajoš 23 povezane