Povezane vesti
Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6 meseci! Ovo je porodici poslednja nada
Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih informacija od… »
"Deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Milana iz Niša nema više od pola godine, oglasila se majka: Idem od…
Blic 13.12.2024
Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih informacija od nadležnih… »
"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša
Mondo 13.12.2024
Oglasila se majka nestalog Milana Đorđevića iz Niša. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se nalazi. O ovome je govorila majka nestalog… »
Vesti dana »

Intervencija policije ispred Skupštine Novog Sada: Jedan student povređen
Vreme pre 13 minutajoš 33 povezane

Novi raketni napad Irana, eksplozije širom Izraela; IDF: Ubili smo ratnog šefa generalštaba iranske vojske
RTS pre 54 minutajoš 42 povezane

U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba – Zelenski: Najteži od početka rata; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTS pre 43 minutajoš 23 povezane

Vučić:Izbori u Kosjeriću i Zaječaru završeni, SNS iznosi precizne podatke
Euronews pre 3 minutajoš 16 povezanih