Povezane vesti

Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6 meseci! Ovo je porodici poslednja nada

Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša: Ni traga posle 6 meseci! Ovo je porodici poslednja nada

Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih… »
"Deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Milana iz Niša nema više od pola godine, oglasila se majka: Idem od…

"Deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Milana iz Niša nema više od pola godine, oglasila se majka: Idem od…

Blic 13.12.2024
Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se Milan nalazi. - Nade uvek ima. Ja čekam da mi se javi. Nemam nikakvih informacija od… »
"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša

"Njegova deca misle da je tata šetao šumom i izgubio se": Potresne reči majke nestalog Milana iz Niša

Mondo 13.12.2024
Oglasila se majka nestalog Milana Đorđevića iz Niša. Prošlo je pola godine od kada je Milan Ðorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode, a do danas nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao gde se nalazi. O ovome je govorila majka… »

Vesti dana »