Повезане вести

Потресне речи мајке несталог Милана из Ниша: Ни трага после 6 месеци! Ово је породици последња нада

Потресне речи мајке несталог Милана из Ниша: Ни трага после 6 месеци! Ово је породици последња нада

Телеграф 13.12.2024
Препоручујемо. Прошло је пола године од када је Милан Ðорђевић из Ниша нестао на излетишту Бојанине воде, а до данас није пронађен ниједан траг који би указивао где се Милан налази. - Наде увек има. Ја чекам да ми се јави. Немам… »
"Деца мисле да је тата шетао шумом и изгубио се": Милана из Ниша нема више од пола године, огласила се мајка: Идем од…

"Деца мисле да је тата шетао шумом и изгубио се": Милана из Ниша нема више од пола године, огласила се мајка: Идем од…

Блиц 13.12.2024
Прошло је пола године од када је Милан Ðорђевић из Ниша нестао на излетишту Бојанине воде, а до данас није пронађен ниједан траг који би указивао где се Милан налази. - Наде увек има. Ја чекам да ми се јави. Немам никаквих… »
"Његова деца мисле да је тата шетао шумом и изгубио се": Потресне речи мајке несталог Милана из Ниша

"Његова деца мисле да је тата шетао шумом и изгубио се": Потресне речи мајке несталог Милана из Ниша

Мондо 13.12.2024
Огласила се мајка несталог Милана Ђорђевића из Ниша. Прошло је пола године од када је Милан Ðорђевић из Ниша нестао на излетишту Бојанине воде, а до данас није пронађен ниједан траг који би указивао где се налази. О овоме је… »

Вести дана »