Povezane vesti

Pronađena beba je dobro, ide u hraniteljsku porodicu

Pronađena beba je dobro, ide u hraniteljsku porodicu

Niške vesti pre 4 sati
Prema njihovim rečima, iz kontejnera je bebu izvukao B.Z., jedan od dvojice meštana koji je i video majku kako dolazi do kontejnera. “B.Z. je čuo neki zvuk iz kontejnera pa je pomislio da je u pitanju mačka. Prišao je da proveri o čemu se radi i… »
"Čuo je zvuk iz kontejnera, pomislio je da je mačka": Novi detalji o bebi koju je majka bacila u kontejner

"Čuo je zvuk iz kontejnera, pomislio je da je mačka": Novi detalji o bebi koju je majka bacila u kontejner

Mondo pre 4 sati
Novi detalji o bačenoj bebi u Doljevcu. "Tu porodicu znam od rođenja, prve komšije smo i nažalost o njima nemam ništa dobro da kažem. Žive u krajnjoj nemaštini, mislim da im je i struja isključena. Majka ima psihičke probleme, otac je… »
„Čuo je neko cviljenje iz kontejnera i pomislio da je mačka“: Novi detalji o bebi koju je majka bacila u kontejner kod…

„Čuo je neko cviljenje iz kontejnera i pomislio da je mačka“: Novi detalji o bebi koju je majka bacila u kontejner kod…

Nova pre 5 sati
: "Tu porodicu znam od rođenja, prve komšije smo i nažalost o njima nemam ništa dobro da kažem. Žive u krajnjoj nemaštini, mislim da im je i struja isključena. Majka ima psihičke probleme, otac je alkoholičar, a nažalost i ta devojka je… »
Majka bacila bebu naočigled komšija u selu Malošište: Ovo je njihova priča o celom slučaju, pomenuli i oca

Majka bacila bebu naočigled komšija u selu Malošište: Ovo je njihova priča o celom slučaju, pomenuli i oca

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. "Tu porodicu znam od rođenja, prve komšije smo i nažalost o njima nemam ništa dobro da kažem. Žive u krajnjoj nemaštini, mislim da im je i struja isključena. Majka ima psihičke probleme, otac je alkoholičar a nažalost i ta… »

Vesti dana »