Povezane vesti
Pronađena beba je dobro, ide u hraniteljsku porodicu
Niške vesti 13.12.2024
Prema njihovim rečima, iz kontejnera je bebu izvukao B.Z., jedan od dvojice meštana koji je i video majku kako dolazi do kontejnera. “B.Z. je čuo neki zvuk iz kontejnera pa je pomislio da je u pitanju mačka. Prišao je da proveri o čemu se radi i video… »
"Čuo je zvuk iz kontejnera, pomislio je da je mačka": Novi detalji o bebi koju je majka bacila u kontejner
Mondo 13.12.2024
Novi detalji o bačenoj bebi u Doljevcu. "Tu porodicu znam od rođenja, prve komšije smo i nažalost o njima nemam ništa dobro da kažem. Žive u krajnjoj nemaštini, mislim da im je i struja isključena. Majka ima psihičke probleme, otac je alkoholičar, a… »
„Čuo je neko cviljenje iz kontejnera i pomislio da je mačka“: Novi detalji o bebi koju je majka bacila u kontejner kod Doljevca…
Nova 13.12.2024
: "Tu porodicu znam od rođenja, prve komšije smo i nažalost o njima nemam ništa dobro da kažem. Žive u krajnjoj nemaštini, mislim da im je i struja isključena. Majka ima psihičke probleme, otac je alkoholičar, a nažalost i ta devojka je nasledila majčino… »
Majka bacila bebu naočigled komšija u selu Malošište: Ovo je njihova priča o celom slučaju, pomenuli i oca
Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. "Tu porodicu znam od rođenja, prve komšije smo i nažalost o njima nemam ništa dobro da kažem. Žive u krajnjoj nemaštini, mislim da im je i struja isključena. Majka ima psihičke probleme, otac je alkoholičar a nažalost i ta devojka je… »
Vesti dana »
Sevaju varnice! Tramp se obrušio na Merca, preti Nemačkoj radikalnim potezom! Evo zašto Amerika ima tamo baze
Kurir pre 50 minutajoš 29 povezanih
Protest u Resniku zbog otmice opozicionog aktiviste koju su izveli članovi SNS (video)
Pravda pre 20 minutajoš 22 povezane
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 7 satijoš 20 povezanih
Popodnevni špic u Beogradu: Na Gazeli automobili "stoje", velika gužva i na Autokomandi (foto)
Euronews pre 4 satijoš 31 povezana