Povezane vesti
"Sve me boli, ne mogu da živim život sa ovim stentom": Aleksandra Bursać otkrila kroz šta prolazi nakon operacije, pa…
Blic pre 2 sata
Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je operisana zbog hidronefroze na bubregu, a sada se uspešno oporavila od hirurškog zahvata. Naime, ona je nekoliko dana posle svadbe otišla u bolnicu, a nedavno se vratila i poslovnim obavezama. Njen 10 godina… »
"Sve me boli ne mogu da živim s ovim stentnom" Aleksandra Bursać prolazi kroz pakao nakon operacije, muž sve vreme uz nju…
Kurir pre 2 sata
Aleksandra Bursać nedavno je operisana zbog hidronefroze na bubregu, a sada se uspešno oporavila od hirurškog zahvata. Naime, ona je nekoliko dana posle svadbe otišla u bolnicu, a nedavno se vratila i poslovnim obavezama. Njen 10 godina mlađi suprug… »
"Dete sama hranim, hoće da nas ostavi na ulici i da me uništi! Juri ga pola grada zbog dugova": Naša pevačica šokirala…
Blic pre 5 sati
Pevačica i bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić, otkrila je nedavno da prolazi kroz pakao nakon što je dobila prvo dete. Marija Ana je nedavno otkrila detalje drame kroz koju prolazi zbog nevenčanog supruga s kojim je u februaru ove godine dobila… »
"Hoće da me uništi, da ostanem na ulici" Šok tvrdnje pevačice o bivšem partneru: Zove gazde klubova, preti da ne smem…
Kurir pre 5 sati
Pevačica i bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić, otkrila je nedavno da prolazi kroz pakao nakon što je dobila prvo dete. Nedavno je otkrila detalje drame kroz koju prolazi zbog nevenčanog supruga s kojim je u februaru ove godine dobila sina. Naime… »
"Duguje 60.000 evra, sad je našao neku babu, pa troši njene pare": Pevačica raspalila po bivšem, zove kolege i preti?
Mondo pre 5 sati
Pevačica Marija Ana Smiljanić o problemima s partnerom s kojim je dobila sina. Nekadašnja učesnica rijalitija Farma Marija Ana Smiljanić, otkrila je nedavno da prolazi kroz pakao sa partnerom s kojim je dobila dete. U februaru ove godine je rodila… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti Bogoslovskog izglasali blokadu, uprkos pretnji da će izgubiti blagoslov
Nova pre 3 minutajoš 50 povezanih
Biće teško: Srbija saznala rivale u kvalifikacijama za Mundijal
Sport klub pre 38 minutajoš 40 povezanih
Četvorica mladića tukli ljude kod Futoške pijace: „Uradili su to sa namerom, samo su izašli iz kola i krenuli da nas biju“ (VIDEO)
Danas pre 32 minutajoš 33 povezane
Kremlj pozdravio Trampovu izjavu: U potpunosti odgovara našem stavu
Danas pre 44 minutajoš 20 povezanih