Повезане вести
"Све ме боли, не могу да живим живот са овим стентом": Александра Бурсаћ открила кроз шта пролази након операције, па снимила…
Блиц 13.12.2024
Певачица Александра Бурсаћ недавно је оперисана због хидронефрозе на бубрегу, а сада се успешно опоравила од хируршког захвата. Наиме, она је неколико дана после свадбе отишла у болницу, а недавно се вратила и пословним… »
"Дете сама храним, хоће да нас остави на улици и да ме уништи! Јури га пола града због дугова": Наша певачица шокирала…
Блиц 13.12.2024
Певачица и бивша задругарка, Марија Ана Смиљанић, открила је недавно да пролази кроз пакао након што је добила прво дете. Марија Ана је недавно открила детаље драме кроз коју пролази због невенчаног супруга с којим је у… »
"Дугује 60.000 евра, сад је нашао неку бабу, па троши њене паре": Певачица распалила по бившем, зове колеге и прети?
Мондо 13.12.2024
Певачица Марија Ана Смиљанић о проблемима с партнером с којим је добила сина. Некадашња учесница ријалитија Фарма Марија Ана Смиљанић, открила је недавно да пролази кроз пакао са партнером с којим је добила дете. У фебруару… »
"Хоће да ме уништи, да останем на улици" Шок тврдње певачице о бившем партнеру: Зове газде клубова, прети да не смем нигде да…
Курир 13.12.2024
Певачица и бивша задругарка, Марија Ана Смиљанић, открила је недавно да пролази кроз пакао након што је добила прво дете. Недавно је открила детаље драме кроз коју пролази због невенчаног супруга с којим је у фебруару ове… »
Вести дана »

Ванредна ситуација због пожара проглашена у више градова Србије
Наслови.аи пре 3 минутајош 44 повезане

Девети дан блокада: Подршка приведенима, Вучић најављује крај скупова
BBC News пре 1 сатјош 46 повезаних

Олуја тутњи, телефони Хитне помоћи усијани: Стижу позиви због снажног невремена: Девојка повређена на Славији, екипа на терену (фото,видео)
Блиц пре 2 сатајош 52 повезане

Олујно невреме захватило Војводину и Београд, рушило дрвеће и кровове - више особа повређено
РТС пре 8 минутајош 25 повезаних