Povezane vesti
Usluga "Moji podaci za moju banku" trebalo bi da smanje redove u bankama
Kamatica pre 29 minuta
Birokratski postupi, papirologija i čekanje u redovima gotovo uvek izazivaju nervozu i tenziju kod klijenata. Mihailo Jovanović ističe da će se digitalizacijom dokumenata i dobijanje njihove elektronske verzije znatno skratiti čekanje u redu… »
Digitalizacijom do kraćih redova na šalterima banaka u Srbiji
Biznis.rs pre 1 sat
Prednosti usluge "Moji podaci za moju banku" Kancelarija za IT upravu i Udruženje banaka potpisali su Protokol o usluzi „Moji podaci za moju banku“, a v. d. direktora Kancelarije za IT sektor Mihailo Jovanović rekao je tim povodom za RTS da će… »
Usluga „Moji podaci za moju banku“ smanjiće čekanja u redu
Danas pre 14 sati
Kancelarija za IT upravu i Udruženje banaka potpisali su Protokol o usluzi „Moji podaci za moju banku“. V. d. direktora Kancelarije za IT sektor Mihajlo Jovanović rekao je za RTS da će digitalizacija omogućiti ubrzanje dobijanja elektronskih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti Bogoslovskog izglasali blokadu, uprkos pretnji da će izgubiti blagoslov
Nova pre 7 minutajoš 50 povezanih
Albanija stiže u Srbiju - pamtimo dron, kamenovanje u Elbasanu, ali i sramotnog Dakua VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 40 povezanih
Akcija "Zastani Srbijo" u Beogradu; Poverenica: "Zahteve studenata shvatiti ozbiljno"
Insajder pre 42 minutajoš 33 povezane