Повезане вести

Павловић (Ми - глас из народа) каже да не би подржао захтев за изгласавање неповерења ВладИ

Павловић (Ми - глас из народа) каже да не би подржао захтев за изгласавање неповерења ВладИ

Нови магазин 13.12.2024
Шеф посланички групе "Ми - глас из народа" у Скупштини Србије Бранко Павловић казао је да се тој посланичкој групи нико из опозиције није обратио у вези потписивања захтева за смену премијера, те да такав захтев не би ни… »
Опозиција о ставу Вучића у вези Скупштине: Уобичајни блеф када је власт у кризи

Бета 13.12.2024
Изјаву председника Србије Александра Вучића да председница скупштине Ана Брнабић треба да стави на дневни ред опозив њој, као и опозив Влади Србије, опозиција сматра уобичајним блефом када је власт у кризи али и као нови доказ… »
"Уобичајни блеф кад је власт у кризи": Шта каже опозиција на Вучићев став о Скупштини

"Уобичајни блеф кад је власт у кризи": Шта каже опозиција на Вучићев став о Скупштини

Радио 021 13.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Ана Брнабић треба да стави на дневни ред било чији захтев за њену и смену премијера, ко год да га поднесе. Изјаву председника Србије Александра Вучића да председница скупштине Ана… »
Павловић (Ми – глас из народа) каже да не би подржао захтев за изгласавање неповерења Влади

Павловић (Ми – глас из народа) каже да не би подржао захтев за изгласавање неповерења Влади

Данас 13.12.2024
Шеф посланички групе „Ми – глас из народа“ у Скупштини Србије Бранко Павловић казао је да се тој посланичкој групи нико из опозиције није обратио у вези потписивања захтева за смену премијера, те да такав захтев не би ни… »
„Александар Вучић слабо спава у последње време. Пала му је концентрација и прича глупости"

„Александар Вучић слабо спава у последње време. Пала му је концентрација и прича глупости"

Правда 13.12.2024
„Александар Вучић слабо спава у последње време. Пала му је концентрација и прича глупости. Да је завршио правни и са шестицом, требало би да зна да опозицији не треба СНС да да кворум за расправу о поверењу Влади и Ани… »

Данас 13.12.2024
Шеф посланички групе „Ми – глас из народа“ у Скупштини Србије Бранко Павловић казао је да се тој посланичкој групи нико из опозиције није обратио у вези потписивања захтева за смену премијера, те да такав захтев не би ни… »

Радио сто плус 13.12.2024
Вучић је, у среду 11. децембра увече, рекао да свакако Брнабић треба да стави на дневни ред било чији захтев за њену и смену премијера, ко год да га поднесе. Лиидер странке Србија центар Здравко Понош је за Данас оценио “да је… »

Нови магазин 13.12.2024
Изјаву председника Србије Александра Вучића да председница скупштине Ана Брнабић треба да стави на дневни ред опозив њој, као и опозив Влади Србије, опозиција сматра уобичајним блефом када је власт у кризи али и као нови доказ… »
Вучић би дозволио расправу о смени Вучевића у Скупштини Србије, да је знао шта га чека на улици: Опозиција о молби председника…

Вучић би дозволио расправу о смени Вучевића у Скупштини Србије, да је знао шта га чека на улици: Опозиција о молби председника…

Данас 13.12.2024
„Александар Вучић слабо спава у последње време. Пала му је концентрација и прича глупости. Да је завршио правни и са шестицом, требало би да зна да опозицији не треба СНС да да кворум за расправу о поверењу Влади и Ани… »

Вести дана »