Povezane vesti

Pavlović (Mi - glas iz naroda) kaže da ne bi podržao zahtev za izglasavanje nepoverenja VladI

Pavlović (Mi - glas iz naroda) kaže da ne bi podržao zahtev za izglasavanje nepoverenja VladI

Novi magazin pre 2 sata
Šef poslanički grupe "Mi - glas iz naroda" u Skupštini Srbije Branko Pavlović kazao je da se toj poslaničkoj grupi niko iz opozicije nije obratio u vezi potpisivanja zahteva za smenu premijera, te da takav zahtev ne bi ni potpisao. Opozicioni… »
Opozicija o stavu Vučića u vezi Skupštine: Uobičajni blef kada je vlast u krizi

Beta pre 5 sati
Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da predsednica skupštine Ana Brnabić treba da stavi na dnevni red opoziv njoj, kao i opoziv Vladi Srbije, opozicija smatra uobičajnim blefom kada je vlast u krizi ali i kao novi dokaz prekoračenja… »
"Uobičajni blef kad je vlast u krizi": Šta kaže opozicija na Vučićev stav o Skupštini

"Uobičajni blef kad je vlast u krizi": Šta kaže opozicija na Vučićev stav o Skupštini

Radio 021 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Ana Brnabić treba da stavi na dnevni red bilo čiji zahtev za njenu i smenu premijera, ko god da ga podnese. Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da predsednica skupštine Ana Brnabić treba da… »
Pavlović (Mi – glas iz naroda) kaže da ne bi podržao zahtev za izglasavanje nepoverenja Vladi

Pavlović (Mi – glas iz naroda) kaže da ne bi podržao zahtev za izglasavanje nepoverenja Vladi

Danas pre 5 sati
Šef poslanički grupe „Mi – glas iz naroda“ u Skupštini Srbije Branko Pavlović kazao je da se toj poslaničkoj grupi niko iz opozicije nije obratio u vezi potpisivanja zahteva za smenu premijera, te da takav zahtev ne bi ni potpisao. Opozicioni… »
„Aleksandar Vučić slabo spava u poslednje vreme. Pala mu je koncentracija i priča gluposti"

„Aleksandar Vučić slabo spava u poslednje vreme. Pala mu je koncentracija i priča gluposti"

Pravda pre 4 sati
„Aleksandar Vučić slabo spava u poslednje vreme. Pala mu je koncentracija i priča gluposti. Da je završio pravni i sa šesticom, trebalo bi da zna da opoziciji ne treba SNS da da kvorum za raspravu o poverenju Vladi i Ani Brnabić“,kaže za Danas… »

Danas pre 5 sati
Šef poslanički grupe „Mi – glas iz naroda“ u Skupštini Srbije Branko Pavlović kazao je da se toj poslaničkoj grupi niko iz opozicije nije obratio u vezi potpisivanja zahteva za smenu premijera, te da takav zahtev ne bi ni potpisao. Opozicioni… »

Novi magazin pre 5 sati
Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da predsednica skupštine Ana Brnabić treba da stavi na dnevni red opoziv njoj, kao i opoziv Vladi Srbije, opozicija smatra uobičajnim blefom kada je vlast u krizi ali i kao novi dokaz prekoračenja… »

Radio sto plus pre 4 sati
Vučić je, u sredu 11. decembra uveče, rekao da svakako Brnabić treba da stavi na dnevni red bilo čiji zahtev za njenu i smenu premijera, ko god da ga podnese. Liider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš je za Danas ocenio “da je poseban biser”… »
Vučić bi dozvolio raspravu o smeni Vučevića u Skupštini Srbije, da je znao šta ga čeka na ulici: Opozicija o molbi…

Vučić bi dozvolio raspravu o smeni Vučevića u Skupštini Srbije, da je znao šta ga čeka na ulici: Opozicija o molbi…

Danas pre 7 sati
„Aleksandar Vučić slabo spava u poslednje vreme. Pala mu je koncentracija i priča gluposti. Da je završio pravni i sa šesticom, trebalo bi da zna da opoziciji ne treba SNS da da kvorum za raspravu o poverenju Vladi i Ani Brnabić“,kaže za Danas… »

Vesti dana »