Povezane vesti
Posle 15 godina prekinula ćutanje: Sneki Babić progovorila o bivšem suprugu, koga je čitavu deceniju krila od javnosti
Story pre 3 sata
Pevačica Snežana Senki Babić oduvek je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sa domaće estrade, a kako je svoj život odlučila da zadrži samo za sebe, oduvek je intrigirala javnost. Tema o kojoj je veoma malo govorila je njen brak… »
Sneki se razvela pre 15 godina, a o bivšem mužu biznismenu nikada ne govori Evo šta sada kaže o krahu braka: "Odrazilo se…
Blic pre 3 sata
Pevačica Snežana Babić Sneki razvedena je već 15 godina, a o svom bivšem suprugu gotovo nikad ne govori javno. Naime, Sneki i nemački biznismen srpskog porekla Radomir Stojanović su bili u braku od 2002. godine do 2009. godine, nakon čega su… »
"Bilo mi je teško da pevam posle razvoda" Sneki progovorila o krahu sedmogodišnjeg braka: Imala sam bolan period koji se…
Kurir pre 4 sati
Iako privatnost godinama čuva za sebe, Snežana Babić Sneki je priznala da je i u njenom životu bilo ljubavnih razočaranja, a govorila je i o razvodu. - Bilo mi je veoma teško da pevam tada. Imala sam jedan bolni period koji se odrazio na moje… »
Srpska pevačica (57) bila u braku sa biznismenom iz Nemačke, razveli se nakon sedam godina: A kad je otkrila zbog čega nema…
Blic pre 5 sati
Pevačica Snežana Babić (57), poznatija kao Sneki, važila je za jednu od najpoularnijih pevačica na Balkanu, a nakon udaje se povukla sa javne scene. Naime, Sneki Babić je bila u braku od 2002. do 2009. godine, sa Radomirom Stojanovićem, nemačkim… »
Vesti dana »
Incident tokom akcije "Zastani Srbijo" u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 45 minutajoš 50 povezanih
Šamar usred elbasana! Albanci se plaše Srbije, a jedan igrač će biti pod posebnom pažnjom
Večernje novosti pre 10 minutajoš 40 povezanih
(VIDEO) Incident u Novom Sadu: Automobilom udario učesnika blokade
N1 Info pre 45 minutajoš 33 povezane
Đajić: Sve se radi kako niko ne bi bio kriv za nesreću na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 24 povezane