Povezane vesti

Saša pesnicama udarao u staklo na suđenju Blažiću! Izrešetao mu ćerku i sina: "Ja ću tebi brata da ubijem, zapamti"

Saša pesnicama udarao u staklo na suđenju Blažiću! Izrešetao mu ćerku i sina: "Ja ću tebi brata da ubijem, zapamti"

Mondo pre 5 dana
Saša Panić je presudu sačekao napolju, jer nije više mogao da sluša na koji način mu je Uroš Blažić ubio decu. Saša Panić, otac ubijenih Kristine (19) i Milana (22), za svoj rođendan dočekao je presudu Urošu Blažiću koji mu je hladnokrvno… »
"Nas 50 čeka da Blažić izađe na slobodu, potpisali bismo da izađe ranije": Oglasili se očevi kojima je Uroš ubio decu

"Nas 50 čeka da Blažić izađe na slobodu, potpisali bismo da izađe ranije": Oglasili se očevi kojima je Uroš ubio decu

Mondo pre 5 dana
Očevi kojima je Uroš Blažić ubio decu kažu da bi potpisali puštanje Uroša Blažića na slobodu samo da bi mogli da osvete svoju decu. Ogorčen kaznom od 20 godina zatvora za Uroša Blažića, Milosav Todorović, otac jedne od žrtava, izjavio je da… »
"Nas 50 čeka taj datum kad će izaći iz zatvora! Osveta nam je jedina misija u životu" Očevi kojima je Uroš Blažić ubio…

"Nas 50 čeka taj datum kad će izaći iz zatvora! Osveta nam je jedina misija u životu" Očevi kojima je Uroš Blažić ubio…

Kurir pre 5 dana
Ogorčen kaznom od 20 godina zatvora za Uroša Blažića, Milosav Todorović, otac jedne od žrtava, izjavio je da bi sam potpisao puštanje na slobodu Uroša Blažića samo da bi dobio priliku da se obračuna s njim. Todorović, skrhan bolom i željan… »
Umesto da slavi rođendan sa sinom i ćerkom, Saša Panić u sudnici gledao ubicu dece: Od muke izašao napolje

Umesto da slavi rođendan sa sinom i ćerkom, Saša Panić u sudnici gledao ubicu dece: Od muke izašao napolje

Telegraf pre 5 dana
Saša Panić, otac ubijenih Kristine (19) i Milana (22), za svoj rođendan dočekao je presudu Urošu Blažiću koji mu je hladnokrvno ubio oba deteta. Presudu je sačekao napolju, jer nije više mogao da sluša na koji način mu je Blažić ubio decu i… »
"Nas 50 čeka taj datum kad će izaći iz: Zatvora!" Očevi kojima je Uroš Blažić ubio decu: Osveta nam je jedina misija u…

"Nas 50 čeka taj datum kad će izaći iz: Zatvora!" Očevi kojima je Uroš Blažić ubio decu: Osveta nam je jedina misija u…

Blic pre 6 dana
Ogorčen kaznom od 20 godina zatvora za Uroša Blažića, Milosav Todorović, otac jedne od žrtava, izjavio je u specijalnom izdanju emisije "Blic uživo" na Blic TV da bi sam potpisao puštanje na slobodu Uroša Blažića samo da bi dobio priliku da se… »
"Uzeli su mi sve, sve sam izgubio": Bolne reči Saše Panića kojem je Uroš Blažić ubio sina i ćerku: "Za njih sam…

"Uzeli su mi sve, sve sam izgubio": Bolne reči Saše Panića kojem je Uroš Blažić ubio sina i ćerku: "Za njih sam…

Blic pre 6 dana
"Meni decu ne može niko da vrati. Ali, za mene je adekvatna kazna, za njih sam ja, da me puste kod njih", kazao je u "Blic uživo" Saša Panić, kojem je Uroš Blažić 4. maja 2023. godine ubio sina Milana i ćerku Kristinu. O presudi, o tome da li… »

Vesti dana »