Povezane vesti
Šapić o blokadama fakulteta: Gore prolaze oni koji su isprovocirani nego oni koji provociraju
Blic 13.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je povodom blokada na beogradskim fakultetima rekao da mnoge stvari ne razume, ali da gore prolaze oni koji su isprovocirani nego oni koji provociraju. - Koliko vidim, gore prolazi onaj koji je… »
Šapić o studentskim blokadama: Ništa ne razumem, valjda sam zato samo gradonačelnik
Danas 13.12.2024
“ Bolje je da ne komentarišem studentske blokade, jer ja ne razumem neke stvari. Ne mislim na mlade ljude konkretno . Ali koliko vidim gore prolazi onaj koji je isprovociran, nego onj koji provcira . Možda sam ja rođen u nekom drugom vremenu, pa ne… »
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić se prvi put oglasio o studentskim blokadama
Nova 13.12.2024
: Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na konferenciji za medije kratko se dotakao i blokada studenata, rekaviši da je možda ipak bolje da ne komentariše. „Ne bih komentarisao, bolje da ne komentarišem, jer ja neke stvari očigledno ne razumem… »
Vesti dana »
BLOG Studenti u 24-časovnoj blokadi Autokomande: Poruke o pravdi i časti, ali i kotlići, sport, igre…
N1 Info pre 38 minutajoš 81 povezana
Petar Benčina: Studenti su čestiti i pravični… odmerena, ali žilava generacija
Novi magazin pre 2 satajoš 25 povezanih
Direktan sudar dva autobusa kod Umke: Više osoba povređeno, ima mrtvih: Saobraćaj obustavljen
Blic pre 3 minutajoš 82 povezane
Vučić, Brnabić i Vučević se u 18 časova obraćaju naciji: Predsednik Srbije, premijer i predsednica Skupštine saopštiće važne odluke
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
Savet EU imenovao Petera Sorensena za specijalnog predstavnika za dijalog Beograda i Prištine
Beta pre 33 minutajoš 18 povezanih