Повезане вести
Шапић о блокадама факултета: Горе пролазе они који су испровоцирани него они који провоцирају
Блиц 13.12.2024
Градоначелник Београда Александар Шапић данас је поводом блокада на београдским факултетима рекао да многе ствари не разуме, али да горе пролазе они који су испровоцирани него они који провоцирају. - Колико видим, горе пролази… »
Шапић о студентским блокадама: Ништа не разумем, ваљда сам зато само градоначелник
Данас 13.12.2024
“ Боље је да не коментаришем студентске блокаде, јер ја не разумем неке ствари. Не мислим на младе људе конкретно . Али колико видим горе пролази онај који је испровоциран, него оњ који провцира . Можда сам ја рођен у неком… »
Градоначелник Београда Александар Шапић се први пут огласио о студентским блокадама
Нова 13.12.2024
: Градоначелник Београда Александар Шапић на конференцији за медије кратко се дотакао и блокада студената, рекавиши да је можда ипак боље да не коментарише. „Не бих коментарисао, боље да не коментаришем, јер ја неке ствари… »
Вести дана »
За само пар сати више од 30 људи поднело захтев за легализацију у Лозници: Цена од 100 до 300 евра, ево на којим локацијама је могуће извршити упис
Курир пре 13 минутајош 35 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 54 минутајош 40 повезаних
У поштама све спремно за пријаве за легализацију! Шта је потребно од документације, а за кога је бесплатно - све информације на једном месту
Ало пре 2 сатајош 51 повезана
Још увек нема договора око кључног питања: Зеленски тражи компромис
Мондо пре 28 минутајош 43 повезане