Повезане вести
Шапић о блокадама факултета: Горе пролазе они који су испровоцирани него они који провоцирају
Блиц 13.12.2024
Градоначелник Београда Александар Шапић данас је поводом блокада на београдским факултетима рекао да многе ствари не разуме, али да горе пролазе они који су испровоцирани него они који провоцирају. - Колико видим, горе пролази… »
Шапић о студентским блокадама: Ништа не разумем, ваљда сам зато само градоначелник
Данас 13.12.2024
“ Боље је да не коментаришем студентске блокаде, јер ја не разумем неке ствари. Не мислим на младе људе конкретно . Али колико видим горе пролази онај који је испровоциран, него оњ који провцира . Можда сам ја рођен у неком… »
Градоначелник Београда Александар Шапић се први пут огласио о студентским блокадама
Нова 13.12.2024
: Градоначелник Београда Александар Шапић на конференцији за медије кратко се дотакао и блокада студената, рекавиши да је можда ипак боље да не коментарише. „Не бих коментарисао, боље да не коментаришем, јер ја неке ствари… »
Вести дана »

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 5 сатијош 2 повезане