Povezane vesti
Šapić o blokadama fakulteta: Gore prolaze oni koji su isprovocirani nego oni koji provociraju
Blic 13.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je povodom blokada na beogradskim fakultetima rekao da mnoge stvari ne razume, ali da gore prolaze oni koji su isprovocirani nego oni koji provociraju. - Koliko vidim, gore prolazi onaj koji je isprovociran… »
Šapić o studentskim blokadama: Ništa ne razumem, valjda sam zato samo gradonačelnik
Danas 13.12.2024
“ Bolje je da ne komentarišem studentske blokade, jer ja ne razumem neke stvari. Ne mislim na mlade ljude konkretno . Ali koliko vidim gore prolazi onaj koji je isprovociran, nego onj koji provcira . Možda sam ja rođen u nekom drugom vremenu, pa ne mogu… »
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić se prvi put oglasio o studentskim blokadama
Nova 13.12.2024
: Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na konferenciji za medije kratko se dotakao i blokada studenata, rekaviši da je možda ipak bolje da ne komentariše. „Ne bih komentarisao, bolje da ne komentarišem, jer ja neke stvari očigledno ne razumem… »
Vesti dana »
"Hoćete prolaz? Dajte 2 miliona" Stigao odgovor Irana na mirovni predlog: Teheran šalje Americi 10 tačaka za kraj rata
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Cene nafte nastavljaju da rastu! Snabdevanje ugroženo: Investitori u neizvesnosti
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Jokić o Majklu Melounu i njegovom novom angažmanu: „Radujem se zbog njega, malo je drugačije jer je u NBA ligi trenirao oko 15 godina…“
Danas pre 27 minutajoš 56 povezanih
Počele konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima SPS-a
Sputnik pre 11 minutajoš 18 povezanih
Za Vaskrs promenljivo i hladnije vreme, mogući kiša, susnežica i sneg u višim predelima
Pravo u centar pre 31 minutajoš 22 povezane