Povezane vesti
"Prestala je da priča i da jede" Majka Branke Katić imala bipolarni poremećaj, glumica iza osmeha krije bol
Telegraf pre 9 dana
Preporučujemo. Glumica Branka Katić suočila se pre dve godine sa teškim gubitkom kada su joj za kratko vreme preminuli roditelji. To je svakako ostaviolo traga na glumicu, koja priznaje da je njen život u protekle dve godine bio izuzetno težak. - U… »
„Prestala je da jede, da priča, da se kupa“: Branka Katić iskreno o majčinoj borbi sa bipolarnim poremećajem
Nova pre 9 dana
: Glumica Branka Katić suočila se sa velikim gubitkom 2022. godine kada su joj preminuli i otac i majka za kratko vreme. – U poslednje dve godine moj je život u jednoj slojevitoj transformativnoj fazi. Toliko toga mi se izdogađalo. U malom… »
Iza osmeha krije veliku bol: Branki Katić bolest potpuno promenila život
Svet & Skandal pre 9 dana
Majka Branke Katić dugo bila bolesna Glumica Branka Katić otvoreno priča o odrastanju sa majkom koja je bolovala od bipolarnog poremećaja. Majka Branke Katić bolovala od depresije kada je glumica bila dete, a šta se sve dešavalo kroz godine dobro… »
"Prestala je da jede, da priča, da se kupa": Majka Branke Katić imala je bipolarni poremećaj, iznela tužne scene iz…
Blic pre 9 dana
Glumica Branka Katić suočila se sa velikim gubitkom 2022. godine kada su joj preminuli i otac i majka za kratko vreme. - U poslednje dve godine moj je život u jednoj slojevitoj transformativnoj fazi. Toliko toga mi se izdogađalo. U malom vremenskom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Deo studenata i dalje na trgu Slavija, deo učesnika protesta ispred predsedništva skandira: „Robija, robija“
Nova pre 11 minutajoš 42 povezane
Vučić pred više hiljada ljudi na otvaranju deonice Moravskog koridora: Nećemo dati zemlju najgorima u ruke! Već sutra od 9 auto-putem do Vrnjačke Banje!
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 6 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 7 satijoš 1 povezana
Stiže sneg: Počinje kišom, a vrlo brzo se očekuje da napada i do 15 centimetara
NIN pre 17 minutajoš 19 povezanih