Povezane vesti

Rađen nakon razvoda bio sa Anom Kokić, Milica prokomentarisala: Nemam problem da ih vidim zajedno…

Rađen nakon razvoda bio sa Anom Kokić, Milica prokomentarisala: Nemam problem da ih vidim zajedno…

Svet & Skandal 13.12.2024
Milica Ristić o Ani Kokić i Rađenu iskreno do srži Milica Ristić sinoć se pojavila na jednom događaju u prestonici sa kumom Tamarom Ćirić i tom prilikom je pričala o privatnom životu, a otkrila je da li je ostala u kontaktu sa bivšim suprugom… »
"Videla sam da je bio gde i Ana Kokić": Bivša žena Nikole Rađena progovorila o razvodu, evo u kakvim su sada odnosima

"Videla sam da je bio gde i Ana Kokić": Bivša žena Nikole Rađena progovorila o razvodu, evo u kakvim su sada odnosima

Mondo 13.12.2024
Milica Ristić prokomentarisala događaj na kojem su Nikola Rađen i njegova prva bivša žena bili zajedno. Pevačica Milica Ristić nedavno se razvela od vaterpoliste Nikole Rađena s kojima je pre godinu dana dobila dete. Sinoć se pojavila na jednom… »
Pevačica se udala i razvela u tajnosti: Zbog muža se povukla sa estrade, a evo kako sada priča o krahu braka: "To mi je palo…

Pevačica se udala i razvela u tajnosti: Zbog muža se povukla sa estrade, a evo kako sada priča o krahu braka: "To mi je palo…

Blic 13.12.2024
Pevačici Jeleni Bročić mnogi su predviđali uspešnu karijeru, ali se ona u jednom trenutku povukla sa scene i posvetila se porodici. Ona se udala u tajnost, a onda je nakon devet godina njihov brak pukao. Ipak, folkerka je ostala u odličnim odnosima… »
"Videla sam da je bio sa Anom Kokić na istom događaju" Milica otkrila istinu o odnosu s Rađenom nakon razvoda

"Videla sam da je bio sa Anom Kokić na istom događaju" Milica otkrila istinu o odnosu s Rađenom nakon razvoda

Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Pevačica Milica Ristić nedavno se pojavila na događaju u Beogradu, gde je pričala o svom životu nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, s kojim ima sina Alekseja. Na događaju je bila u pratnji svoje kume, Tamare… »

Vesti dana »