Povezane vesti
Milica Pavlović iskreno o Lukasovoj izjavi: Izdao me je, sad ne mogu da dokažem da me poznaje!
Svet plus pre 9 dana
Pop zvezda Milica Pavlović, koja već godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača na domaćoj sceni, ove godine prirediće nezaboravan novogodišnji koncert u srcu prestonice. Posle dve godine pauze, Milica se vraća beogradskoj publici sa… »
„Izdao me je, a ja sam ispričala samo 40 posto priče“: Milica Pavlović žestoko odgovorila Lukasu – zbog ovoga ga…
Nova pre 9 dana
: Pop zvezda Milica Pavlović nedavno je održala konferenciju za medije povodom novogodišnjeg nastupa za doček Nove godine, ljubavnog života, saveta pokojnih bake i deke, ali i i odnosa sa kolegom s kojim ima duet. Milica Pavlović će za najluđu… »
"Kad bih ispričala celu priču oko lukasa mnogima ne bi bilo dobro!" Milica Pavlović žestoko uzvratila Aci na izjavu da je…
Kurir pre 9 dana
Milica Pavlović će za najluđu noć nastupiti pred beogradskom publikom u jednom prestoničkom hotelu. Za svoje fanove uveliko priprema spektakl, a na samom početku razgovora za Kurir, pevačica nam je otkrila po čemu se doček u Beogradu razlikuje od… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi poručuju: Ostanite uz nas – tek smo počeli
Novi magazin pre 49 minutajoš 59 povezanih
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Real ponovo na kolenima: Jović i ekipa srušili Kralja! (video)
Hot sport pre 49 minutajoš 39 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 4 satijoš 2 povezane
Protest na Slaviji: Studenti i građani traže odgovornost za tragediju u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 24 povezane