Povezane vesti

Milica Pavlović iskreno o Lukasovoj izjavi: Izdao me je, sad ne mogu da dokažem da me poznaje!

Milica Pavlović iskreno o Lukasovoj izjavi: Izdao me je, sad ne mogu da dokažem da me poznaje!

Svet plus pre 9 dana
Pop zvezda Milica Pavlović, koja već godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača na domaćoj sceni, ove godine prirediće nezaboravan novogodišnji koncert u srcu prestonice. Posle dve godine pauze, Milica se vraća beogradskoj publici sa… »
„Izdao me je, a ja sam ispričala samo 40 posto priče“: Milica Pavlović žestoko odgovorila Lukasu – zbog ovoga ga…

„Izdao me je, a ja sam ispričala samo 40 posto priče“: Milica Pavlović žestoko odgovorila Lukasu – zbog ovoga ga…

Nova pre 9 dana
: Pop zvezda Milica Pavlović nedavno je održala konferenciju za medije povodom novogodišnjeg nastupa za doček Nove godine, ljubavnog života, saveta pokojnih bake i deke, ali i i odnosa sa kolegom s kojim ima duet. Milica Pavlović će za najluđu… »
"Kad bih ispričala celu priču oko lukasa mnogima ne bi bilo dobro!" Milica Pavlović žestoko uzvratila Aci na izjavu da je…

"Kad bih ispričala celu priču oko lukasa mnogima ne bi bilo dobro!" Milica Pavlović žestoko uzvratila Aci na izjavu da je…

Kurir pre 9 dana
Milica Pavlović će za najluđu noć nastupiti pred beogradskom publikom u jednom prestoničkom hotelu. Za svoje fanove uveliko priprema spektakl, a na samom početku razgovora za Kurir, pevačica nam je otkrila po čemu se doček u Beogradu razlikuje od… »

Vesti dana »