Povezane vesti
Žestoki momci su je obožavali, pravila je haos po gradu: Gde je danas jedina "kraljica" koju su kriminalci poštovali
Mondo 13.12.2024
Danijela je žarila i palila estradnom scenom, a onda naprasno nestala. Danijela Vranić nedavno je najavila svoj povratak na muzičku scenu, a ono što mnogi možda ne znaju jeste da je bila omiljena među "opasnim momcima" zbog svog direktnog i iskrenog… »
"Slušali su me kriminalci na nastupima": Pevačica bila u društvu opasnih momaka i super su se slagali: "Objasnila sam im neke…
Blic 13.12.2024
Pevačica Danijela Vranić nedavno je rekla da planira da se vrati na estradu, a ono što su mnogi zaboravili, jeste činjenica da su je zbog načina na koji je sa njima pričala, mnogo voleli opasni momci. Naime, Danijela je objasnila da su dolazili na njene… »
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 14 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 5 satijoš 15 povezanih
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 39 minutajoš 4 povezane
Si Đinping u Beloj kući: Kina i SAD moraju iskreno da sarađuju i mirno da koegzistiraju
Danas pre 11 satijoš 5 povezanih