Povezane vesti

Milanović se pokajao zbog Ukrajine: Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove (Foto)

Milanović se pokajao zbog Ukrajine: Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove (Foto)

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na Fejsbuku poručujući da hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove. Zoran Milanović, Foto Tanjug - Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove. Dok svedočimo globalnim promenama i sukobima koji mogu imati… »
"Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove" Zoran Milanović poručio da će zemlju držati van sukoba! (foto)

"Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove" Zoran Milanović poručio da će zemlju držati van sukoba! (foto)

Kurir pre 4 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na Fejsbuku poručujući da hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove. - Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove. Dok svedočimo globalnim promenama i sukobima koji mogu imati nesaglediv uticaj na svetski… »
Milanović: Dok sam ja predsednik, hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove FOTO

Milanović: Dok sam ja predsednik, hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove FOTO

B92 pre 4 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je, povodom ponovnih rasprava u NATO o mogućem slanju vojnika u Ukrajinu, da dok je, kako kaže, on predsednik, hrvatski vojnik neće voditi tudje ratove. "Hrvatski vojnik neće voditi tuđe ratove. Dok… »

Vesti dana »