Povezane vesti

Studenti novosadskog Univerziteta za Insajder: Zahtevi nisu ispunjeni, nastavljamo blokade (FOTO)

Studenti novosadskog Univerziteta za Insajder: Zahtevi nisu ispunjeni, nastavljamo blokade (FOTO)

Insajder pre 2 sata
Predsednik Srbije i predsednica Parlamenta su saopštili da su zahtevi studenata koji blokiraju fakultete - ispunjeni. Sa druge strane studenti u blokadi poručuju da zahtevi nisu ispunjeni i da se blokade nastavljaju. Insajder je u Novom Sadu razgovarao… »
Vlast tvrdi da su ispunjeni zahtevi studenata, ali blokade traju

Vlast tvrdi da su ispunjeni zahtevi studenata, ali blokade traju

BBC News pre 5 sati
Uz talase protesta i studentskih blokada, Vlada Srbije objavljuje dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu. Dok predstavnici vlasti u Srbiji tvrde da su izašli u susret svim zahtevima studenata koji su nedeljama u blokadi, studenti… »
Ćulibrk: Ako studenti istraju, prvi put se otvara šansa da neko odgovara za ono što je uradio

Ćulibrk: Ako studenti istraju, prvi put se otvara šansa da neko odgovara za ono što je uradio

Danas pre 9 sati
„Prošli smo brojne afere, od kojih nijedna nije imala sudski epilog. Mislim da su studenti odlučili da nam pokažu kako se to radi,“ izjavio je Milan Ćulibrk, urednik u nedeljniku „Radar“. Dodao je da 195 dokumenata koje je objavila Vlada… »

N1 Info pre 10 sati
"Prošli smo brojne afere, od kojih nijedna nije imala sudski epilog. Mislim da su studenti odlučili da nam pokažu kako se to radi," izjavio je Milan Ćulibrk, urednik u nedeljniku "Radar". Dodao je da 195 dokumenata koje je objavila Vlada "samo… »

Novi magazin pre 10 sati
"Prošli smo brojne afere, od kojih nijedna nije imala sudski epilog. Mislim da su studenti odlučili da nam pokažu kako se to radi," izjavio je Milan Ćulibrk, urednik u nedeljniku "Radar". Dodao je da 195 dokumenata koje je objavila Vlada "samo… »

Vesti dana »