Povezane vesti
"Volela bih da mogu sve da oprostim" Trudna Milica emotivna pred porođaj: Mogli smo da budemo srećna porodica...
Kurir 13.12.2024
Milica Veličković otvorila je dušu Drvetu mudrosti otkrila kako se oseća nakon brojnih nesuglasica koje je imala sa svojim bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom. Zdravo Milice, kako ste kako ste beba i ti? - upitalo je Drvo. - Super, bitno da je… »
"On će ostati ovde, a ja idem, to mi je spas": Milica Veličković otvorila dušu o svemu: "Volela bih da mu oprostim i da budemo…
Blic 13.12.2024
Milica Veličković otvorila je dušu Drvetu mudrosti otkrila kako se oseća nakon brojnih nesuglasica koje je imala sa svojim bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom. - Zdravo Milice, kako ste kako ste beba i ti? - upitalo je Drvo. - Super, bitno da je… »
Vesti dana »
Protestna šetnja studenata u blokadi FDU, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra
Blic pre 15 minutajoš 36 povezanih
Starmer na Samitu G20: Saveznici Ukrajine da ojačaju američki plan za prekid vatre sa Rusijom
N1 Info pre 25 minutajoš 72 povezane
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Evo u kojim će gradovima u Srbiji danas i sutra padati sneg: Objavljena prognoza do 24. decembra
Nova pre 4 satijoš 24 povezane
Uhapšen bivši predsednik Brazila, sledi mu izdržavanje 27-godišnje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih