Povezane vesti

Sivić pred Crvenu zvezdu: Praznik fudbala, nažalost bez publike

Sandžak haber pre 1 sat
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je predstojeće gostovanje beogradske Crvene zvezde praznik fudbala, ali da je žalosno što u tom meču 19. kola Super lige Srbije neće biti publike. “Greh je što igramo bez publike jer… »
Popić: Pobedićemo Slogu (nedelja, 19.00)

Sandžak haber pre 1 sat
Trener košarkaša Novog Pazara Milan Popić rekao je danas da očekuje pobedu nad gostujućom Slogom iz Kraljeva, u predstojećoj utakmici 12. kola Košarkaške lige Srbije (KLS). “Bio sam pred Tamiš i sada sam ubeđen u pobedu, dok sam uoči ostalih… »
Trener košarkaša Novog Pazara Popić: Pobedićemo Slogu

Trener košarkaša Novog Pazara Popić: Pobedićemo Slogu

Radio sto plus pre 3 sata
“Bio sam pred Tamiš i sada sam ubeđen u pobedu, dok sam uoči ostalih mečeva najavljivao jedino veliku borbu. To samopouzdanje proizilazi iz našeg pristupa protiv Metalca u Valjevu, osim prve četvrtine. Kad smo shvatili da nisu toliko dobri… »

RTV Novi Pazar pre 3 sata
Trener košarkaša Novog Pazara Milan Popić rekao je danas da očekuje pobedu nad gostujućom Slogom iz Kraljeva, u predstojećoj utakmici 12. kola Košarkaške lige Srbije (KLS). “Bio sam pred Tamiš i sada sam ubeđen u pobedu, dok sam uoči ostalih… »
Sivić pred meč sa Zvezdom: "Greh je biti bez navijača... Predstavili su naš fudbal u Milanu na najbolji način"

Sivić pred meč sa Zvezdom: "Greh je biti bez navijača... Predstavili su naš fudbal u Milanu na najbolji način"

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde nakon obaveza u Ligi šampiona vraćaju se u domaći šampionat gde će u okviru 19. kola Superlige Srbije igrati na gostovanju Novom Pazaru i to bez prisustva publike. Novopazarci su ponovo kažnjeni od strane… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Greh je što igramo bez publike jer je to praznik za čitavu regiju. Velika šteta, ali šta ćemo. Nije do nas. Krivo nam je zbog toga. Dolazi naš najtrofejniji klub, koji je u Milanu predstavio srpski fudbal na najbolji mogući način. Potrebno je… »

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je predstojeće gostovanje beogradske Crvene zvezde praznik fudbala, ali da je žalosno što u tom meču 19. kola Super lige Srbije neće biti publike. “Greh je što igramo bez publike jer… »

Vesti dana »