Povezane vesti
Božinovska je ljubomorna na mene i moj život, ona je pokojnica, kaže Gocina koleginica
Svet & Skandal 13.12.2024
Svađa Goce Božinovske i Vesne Rivas nastavlja se Svađa Goce Božinovske i Vesne Rivas počela je u rijalitiju Farma, a nastavlja se sada, 11 godina kasnije. One su se u pomenutom rijalitiju sukobile toliko da je čak došlo do tuče. Međutim, nijedna se ne… »
"Rahmetli gocu bih zgazila kao vašku!" Pevačica se tukla sa Božinovskom, a sad je izvređala najstrašnije: Uplela i Sašu…
Kurir 13.12.2024
Vesna Rivas odgovorila je na prozivke Goce Božinovske, sa kojom se potukla u rijaliti programu "Farma". Pevačica je sada otkrila da je Božinovska svojevremeno vraćena na imanje u Lisoviću zahvaljujući Saši Popoviću, nakon čega je koleginici uputila niz… »
Vesti dana »
Vučić nakon sastanka u Parizu: Makron iskren saveznik, razgovarali smo o investicijama, vojnoj opremi i geopolitici
Nedeljnik pre 1 satjoš 6 povezanih
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana