Povezane vesti
Božinovska je ljubomorna na mene i moj život, ona je pokojnica, kaže Gocina koleginica
Svet & Skandal 13.12.2024
Svađa Goce Božinovske i Vesne Rivas nastavlja se Svađa Goce Božinovske i Vesne Rivas počela je u rijalitiju Farma, a nastavlja se sada, 11 godina kasnije. One su se u pomenutom rijalitiju sukobile toliko da je čak došlo do tuče. Međutim, nijedna se ne… »
"Rahmetli gocu bih zgazila kao vašku!" Pevačica se tukla sa Božinovskom, a sad je izvređala najstrašnije: Uplela i Sašu…
Kurir 13.12.2024
Vesna Rivas odgovorila je na prozivke Goce Božinovske, sa kojom se potukla u rijaliti programu "Farma". Pevačica je sada otkrila da je Božinovska svojevremeno vraćena na imanje u Lisoviću zahvaljujući Saši Popoviću, nakon čega je koleginici uputila niz… »
Vesti dana »
Bilo mi je teško da se krećem: Kecmanović otvorio dušu nakon poraza na Rolan Garosu
Večernje novosti pre 6 minutajoš 40 povezanih
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 62 povezane
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 2 satajoš 20 povezanih
Od 1. jula kreću kazne za vozače koji ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine: Evo za koja vozila će važiti
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih