Povezane vesti
Sekunde odlučivale o životu i smrti bebe: Dete iz kontejnera spaseno uz veliku sreću, pedijatri upozorili
Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Užasna vest zaprepastila je javnost u Srbiji ovog dana, a koja nam stiže iz doljavečkog sela Malošište gde je majka M.J. (22) tek rođenu bebu bacila u kontejner blizu svoje kuće. Mi smo pitali pedijatre koliko zapravo novorođenče može da… »
"Rodi me majko srećnu, pa me baci u kontejner": Meštani Malošišta šokirani, ovde je majka bacila bebu
Telegraf 13.12.2024
Preporučujemo. Celu Srbiju potresla je vest da je majka (22) u doljevačkom selu Malošište bacila u kontejner tek rođenu devojčicu. Još potresnije je kada sopstvenim očima vidite mesto gde je malo, nedužno biće tek tako bačeno, a što je snimila naša… »
Vesti dana »

U Skupštini rasprava o legalizaciji, izvršenju, Ekspu, podeljena mišljenja vlasti i opozicije
RTV pre 38 minutajoš 36 povezanih

JANAF može da isporučuje naftu NIS-u do 15. oktobra: Vlasti SAD dozvolile novo produženje licence
Nedeljnik pre 47 minutajoš 33 povezane

Građani ushićeni što će među prvima ići brzim vozom do Subotice! Mi smo ovo jedva dočekali, ponosni smo što se Srbija razvija! (foto/video)
Alo pre 28 minutajoš 26 povezanih

Sutra pretežno sunčano, popodne naoblačenje: Kiša se očekuje uveče i tokom noći
Serbian News Media pre 7 minutajoš 24 povezane