Povezane vesti

INTERVJU Dejan Bagarić: U zatvoru me nisu ni uplašili, niti su mi poljuljali volju, nastavljam sa protestima

INTERVJU Dejan Bagarić: U zatvoru me nisu ni uplašili, niti su mi poljuljali volju, nastavljam sa protestima

Danas pre 8 dana
Dejan Bagarić, aktivista studentske organizacije „Stav“ pušten je sinoć iz pritvora. On u razgovoru za Danas kaže da je pušten, zato što i nije bilo nikakvog razloga za njegovo zadržavanje. Dodaje da nije ni uplašen, ni poljuljane volje i da… »
Iliji Kostiću, koji je pretučen u policijskoj stanici, večeras ukinut kućni pritvor

Iliji Kostiću, koji je pretučen u policijskoj stanici, večeras ukinut kućni pritvor

Danas pre 8 dana
Ilija Kostić (74) pušten je iz kućnog pritvora nakon nešto više od tri nedelje od njegovog prebijanja od strane policajaca, zbog čega mu je odstranjen jedan testis. Kostić je priveden na blokadi suda u Novom Sadu, zato što je pripadnike MUP-a… »
Aktivista organizacije „Stav“ Dejan Bagarić pušten iz pritvora

Aktivista organizacije „Stav“ Dejan Bagarić pušten iz pritvora

Danas pre 9 dana
Aktivista studentske organizacije „Stav“ Dejan Bagarić pušten je večeras iz pritvora. Bagarić se tereti za tešku krađu, a razlog pritvora je taj što je oduzeo telefon novinarki Informera koja je snimala uplakanu devojku čijeg je dečka… »

Vesti dana »