Povezane vesti
Jovan je u masakru izgubio dva brata: Po položaju tela sam odmah znao ko je već mrtav, ne znamo kako živimo
Mondo pre 3 sata
Ispovest Jovana koji je izgubio dva brata u pucnjavi u Mladenovcu. "Za mene je ovo najgori trenutak u životu koji sam doživeo. Mislim da u životu ništa gore neću doživeti", ovo je rekao Jovan Mitrović, mladić koji je u masakru u Duboni i Malom… »
Video sam ih sve kako leže i zapomažu: Jovan je u masakru izgubio dva brata: "Po položaju tela sam odmah znao ko je već…
Blic pre 4 sati
"Za mene je ovo najgori trenutak u životu koji sam doživeo. Mislim da u životu ništa gore neću doživeti." Ovo je, drhtavim glasom, u "Jutru na Blic" rekao Jovan Mitrović, mladić koji je u masakru u Duboni i Malom Orašju izgubio rođenog brata… »
Vesti dana »
Han Duk So postao v.d. predsednika Južne Koreje, Jun Suk Jeol obećava da se neće povući
RTV pre 10 minutajoš 20 povezanih
Zvezda pokazala Evropi da joj je mesto u plej-ofu: Kad imaš igrača koji može sve, pobede se i najbolji!
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih
Moskva: U udaru drona na Belgorod poginulo dete; Ukrajina izvela napad na naftni objekat u ruskoj Orilskoj oblasti
RTS pre 34 minutajoš 10 povezanih
SPC podnela krivičnu prijavu protiv Pacolija zbog objava na Fejsbuku
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih