Повезане вести
Јован је у масакру изгубио два брата: По положају тела сам одмах знао ко је већ мртав, не знамо како живимо
Мондо 14.12.2024
Исповест Јована који је изгубио два брата у пуцњави у Младеновцу. "За мене је ово најгори тренутак у животу који сам доживео. Мислим да у животу ништа горе нећу доживети", ово је рекао Јован Митровић, младић који је у масакру у… »
Видео сам их све како леже и запомажу: Јован је у масакру изгубио два брата: "По положају тела сам одмах знао ко је већ мртав"…
Блиц 14.12.2024
"За мене је ово најгори тренутак у животу који сам доживео. Мислим да у животу ништа горе нећу доживети." Ово је, дрхтавим гласом, у "Јутру на Блиц" рекао Јован Митровић, младић који је у масакру у Дубони и Малом Орашју изгубио… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 31 повезана
САД уклонио Русију као изравну пријетњу из своје сигурносне стратегије
СЕЕбиз пре 1 сатјош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 44 минутајош 38 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 5 сатијош 29 повезаних