Повезане вести
Гоца Тржан претрпела озбиљно насиље: Док сам добијала батине мислила сам да ме воли!
Вести онлине 14.12.2024
Певачица Гоца Тржан отворено је говорила о својој некдашњој вези, признајући да је некада варала свог тадашњег партнера. У разговору, Тржанова је нагласила да се то догодило пре много година, али да јој није било лако да се… »
Љубави дође крај када погледаш истини у очи: Гоца Тржан признала свој пораз
Свет & Скандал 14.12.2024
Певачица Гоца Тржан проговорила о болној прошлости Гоца Тржан је у складном браку са Рашом Новаковићем скоро 10 година, а на почетку прогнозе за њихову љубав нису биле оптимистичне и њихова веза изазвала је доста полемике у… »
„Прво је било уношење у фацу, а онда дављење“: Гоца Тржан о насиљу које је доживела
Нова 14.12.2024
: Певачица Гоца Тржан проговорила је о насиљу које је доживела од стране бившег партнера. Гоца Тржан открила је да је у једној од прошлих веза доживела злостављање. „Да се разумемо, не ради се о мом бившем мужу“, рекла је Гоца… »
"Док сам добијала батине, мислила сам да ме воли" Брутално признање Гоце Тржан о бившем партнеру и насиљу
Телеграф 14.12.2024
Препоручујемо. Певачица Гоца Тржан отворила је душу и признала како је имала проблема са злостављачем. - Да се разумемо, не ради се о мом бившем мужу - каже Гоца алудирајући на Ивана Маринковића. Туга, неверица и бол нису могле… »
"Док сам добијала батине, мислила сам да ме воли": Гоца Тржан о стравичном насиљу које је доживела: "То је испрва било…
Блиц 13.12.2024
Гоца Тржан, позната певачица, јавно је признала да је некада варала свог тадашњег партнера, наглашавајући да се то догодило пре много година. Својевремено је испричала како је имала проблема са злостављачем. - Да се разумемо… »
Вести дана »
ВИДЕО: Тужилаштво у Мионици покренуло поступак због напада на посматраче Црте
Радио 021 пре 17 минутајош 111 повезана
Стиже разведравање, па затим нови облак над Балканом: Ево какво нас време чека до 7. децембра
РТВ Нови Пазар пре 5 сатијош 30 повезаних
Курир специјал - Избори у Сечњу, Мионици и Неготину – вечерас од 20.00 на Курир телевизији
Мондо пре 1 сатјош 24 повезане
Зеленски под екстремним притиском САД! Преговори могу променити све, проживљава најопаснији момент свог председништва
Ало пре 7 минутајош 20 повезаних