Povezane vesti
Goca Tržan pretrpela ozbiljno nasilje: Dok sam dobijala batine mislila sam da me voli!
Vesti online 14.12.2024
Pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila o svojoj nekdašnjoj vezi, priznajući da je nekada varala svog tadašnjeg partnera. U razgovoru, Tržanova je naglasila da se to dogodilo pre mnogo godina, ali da joj nije bilo lako da se suoči s tim postupkom. Osim… »
Ljubavi dođe kraj kada pogledaš istini u oči: Goca Tržan priznala svoj poraz
Svet & Skandal 14.12.2024
Pevačica Goca Tržan progovorila o bolnoj prošlosti Goca Tržan je u skladnom braku sa Rašom Novakovićem skoro 10 godina, a na početku prognoze za njihovu ljubav nisu bile optimistične i njihova veza izazvala je dosta polemike u javnosti, a sve iz razloga… »
„Prvo je bilo unošenje u facu, a onda davljenje“: Goca Tržan o nasilju koje je doživela
Nova 14.12.2024
: Pevačica Goca Tržan progovorila je o nasilju koje je doživela od strane bivšeg partnera. Goca Tržan otkrila je da je u jednoj od prošlih veza doživela zlostavljanje. „Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu“, rekla je Goca aludirajući na Ivana… »
"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli" Brutalno priznanje Goce Tržan o bivšem partneru i nasilju
Telegraf 14.12.2024
Preporučujemo. Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu i priznala kako je imala problema sa zlostavljačem. - Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu - kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, neverica i bol nisu mogle da nadjačaju ljubav… »
Vesti dana »
Božić po gregorijanskom kalendaru – jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika
Niške vesti pre 37 minutajoš 18 povezanih
Stiže zimski talas iz Sibira: Hladno, sneg i jak vetar širom Srbije, RHMZ izdao upozorenje
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
Kardinal Nemet u Božićnoj poslanici: Različitost u našem društvu ne treba da vodi do dubokih podela
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
AMSS: Na graničnom prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju šest sati na izlaz
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Noć u Beogradu: Saobraćajka u blizini Hitne pomoći, teška noć za pacijente sa ove 2 tegobe
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih