Povezane vesti

Ljubavi dođe kraj kada pogledaš istini u oči: Goca Tržan priznala svoj poraz

Ljubavi dođe kraj kada pogledaš istini u oči: Goca Tržan priznala svoj poraz

Svet & Skandal pre 3 sata
Pevačica Goca Tržan progovorila o bolnoj prošlosti Goca Tržan je u skladnom braku sa Rašom Novakovićem skoro 10 godina, a na početku prognoze za njihovu ljubav nisu bile optimistične i njihova veza izazvala je dosta polemike u javnosti, a sve iz… »
„Prvo je bilo unošenje u facu, a onda davljenje“: Goca Tržan o nasilju koje je doživela

„Prvo je bilo unošenje u facu, a onda davljenje“: Goca Tržan o nasilju koje je doživela

Nova pre 8 sati
: Pevačica Goca Tržan progovorila je o nasilju koje je doživela od strane bivšeg partnera. Goca Tržan otkrila je da je u jednoj od prošlih veza doživela zlostavljanje. „Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu“, rekla je Goca aludirajući… »
Goca Tržan pretrprela ozbiljno nasilje: Dok sam dobijala batine mislila sam da me voli!

Goca Tržan pretrprela ozbiljno nasilje: Dok sam dobijala batine mislila sam da me voli!

Vesti online pre 10 sati
Pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila o svojoj nekdašnjoj vezi, priznajući da je nekada varala svog tadašnjeg partnera. U razgovoru, Tržanova je naglasila da se to dogodilo pre mnogo godina, ali da joj nije bilo lako da se suoči s tim postupkom… »
"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli" Brutalno priznanje Goce Tržan o bivšem partneru i nasilju

"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli" Brutalno priznanje Goce Tržan o bivšem partneru i nasilju

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu i priznala kako je imala problema sa zlostavljačem. - Da se razumemo, ne radi se o mom bivšem mužu - kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, neverica i bol nisu mogle da nadjačaju… »
"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli": Goca Tržan o stravičnom nasilju koje je doživela: "To je isprva bilo…

"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli": Goca Tržan o stravičnom nasilju koje je doživela: "To je isprva bilo…

Blic pre 22 sata
Goca Tržan, poznata pevačica, javno je priznala da je nekada varala svog tadašnjeg partnera, naglašavajući da se to dogodilo pre mnogo godina. Svojevremeno je ispričala kako je imala problema sa zlostavljačem. - Da se razumemo, ne radi se o mom… »

Vesti dana »