Повезане вести
Снежна нова година? Да ли ће пасти снег за дочек
Правда 14.12.2024
Због климатских промена, последњих неколико зима обележиле су готово пролећне температуре чак и за сам дочек Нове године, због чега прави снежни покривач 31. децембра памте само средње и старије генерације, јер и када га је… »
Да ли ће после деценије бити снега за дочек: За 24 године је 6 пута падао за Нову годину, ево шта каже метеоролог
Мондо 14.12.2024
Да ли ће за дочек Нове године бити снега? Због климатских промена, последњих неколико зима обележиле су готово пролећне температуре чак и за сам дочек Нове године, због чега прави снежни покривач 31. децембра памте само средње… »
Да ли ћемо после 10 година коначно у Србији имати снег за нову годину?
Блиц 14.12.2024
Због климатских промена, последњих неколико зима обележиле су готово пролећне температуре чак и за сам дочек Нове године, због чега прави снежни покривач 31. децембра памте само средње и старије генерације, јер и када га је… »
Да ли ћемо после 10 година коначно у Србији имати снег за нову годину?
Блиц 14.12.2024
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 2 сатајош 31 повезана
Протест судија, тужилаца и адвоката „Правосуђе још има снаге“: Шта се догодило на данашњем протесту судија и тужилаца Судија Управног суда: Не постоје “блокадери судије и тужиоци”, већ само људи који раде своје послове
Озон пресс пре 7 сатијош 23 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 3 сатајош 51 повезана
Саинц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Радио сто плус пре 3 сатајош 47 повезаних