Povezane vesti
6 Spavaćih soba, 3 kupatila, 2 toaleta, teretana, bazen! Reper živi u vili od miliona €, sva u mermeru, a na zidu okačio…
Kurir 14.12.2024
Reper Vuk Mob živi u luksuznoj vili u naselju Žarkovo, čiji su izgradnja i opremanje koštali oko milion evra. U sređivanje doma uložio orgomnu sumu novca, a da je svaki detalj urađen po njegovom ukusu. U pitanju je trospratna nekretnina od 740 kvadrata u… »
Pevač živi u kući od milion evra, ima čak 6 spavaćih soba, a spava na kauču u dnevnoj sobi - razlog je bolan
Blic 14.12.2024
Reper Vuk Mob poseduje kuću, u kojoj živi sa svojom porodicom, a koja vredi oko milion evra. Naime, u vili Vuka Moba postoje čak šest spavačih soba, bazen i prostrano dvorište uređeno kao iz snova. - Istina je da sam sve ovo ja zaradio iako ljudi to neće… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 33 minutajoš 6 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 16 povezanih

"Selektor zna kada smo malo opušteniji": Bogdana posle pobede pitali za tajm-aut i Pešićev bes
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane