Povezane vesti
Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin posetio je Šangaj
Telegraf 14.12.2024
Preporučujemo. Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, u nastavku zvanične posete Narodnoj Republici Kini, posetio je Šangaj. Potpredsednik Vulin se na radnoj večeri sastao sa šefom državne bezbednosti Šangaja DŽu Vejkangom. Tokom radne… »
Vulin i u Kini o suprotstavljanju obojenim revolucijama
N1 Info 14.12.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je sa šefom državne bezbednosti Šangaja Džu Vejkangom o modalitetima saradnje u oblasti bezbednosti, pre svega u oblasti kontraobaveštajnog rada i suprotstavljanju obojenim revolucijama, saopšteno je… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 35 minutajoš 30 povezanih
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 28 povezanih
Bezbednost tramvaja u Beogradu: Ko će snositi odgovornost za „iskakanje“ na Dorćolu?
Danas pre 45 minutajoš 131 povezana
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
RZS: Prosečna neto plata u Srbiji 121.650 dinara, i dalje najplaćeniji programeri
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 26 povezanih