Повезане вести

"Доктор ми је забранио излазак из куће" Јована Љубисављевић о трудничким данима: Много плачем, не могу да контролишем...

"Доктор ми је забранио излазак из куће" Јована Љубисављевић о трудничким данима: Много плачем, не могу да контролишем...

Курир 14.12.2024
Бивша ријалити учесница Јована Љубисављевић ускоро улази у девети месец трудноће, а она и супруг Богдан Срејовић чекају дечака. Јована је открила да су одабрали име за дечака, али није желела да открива како ће се звати њихов… »
(Видео) "много плачем": Јована Љубисављевић проговорила о трудноћи: "Доктор ми је забранио излазак из куће, угојила сам се…

(Видео) "много плачем": Јована Љубисављевић проговорила о трудноћи: "Доктор ми је забранио излазак из куће, угојила сам се…

Блиц 14.12.2024
Бивша ријалити учесница Јована Љубисављевић ускоро улази у девети месец трудноће, а она и супруг Богдан Срејовић чекају дечака. Јована је за "Блиц" открила да су одабрали име за дечака, али није желела да открива како ће се… »
Имала сам среће да сретнем Богдана: Јована никад емотивнија пред долазак сина

Имала сам среће да сретнем Богдана: Јована никад емотивнија пред долазак сина

Стори 14.12.2024
Јована Љубисављевић порођај нестрпљиво очекује, као и дан када ће у наручје узети свог сина. Бивша ријалити учесница Јована Љубисављевић ускоро улази у девети месец, а са супругом чека дечака. Наиме, Јована и Богдан Срејовић… »

Вести дана »