Povezane vesti
"Doktor mi je zabranio izlazak iz kuće" Jovana Ljubisavljević o trudničkim danima: Mnogo plačem, ne mogu da kontrolišem...
Kurir 14.12.2024
Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević uskoro ulazi u deveti mesec trudnoće, a ona i suprug Bogdan Srejović čekaju dečaka. Jovana je otkrila da su odabrali ime za dečaka, ali nije želela da otkriva kako će se zvati njihov naslednik. -… »
(Video) "mnogo plačem": Jovana Ljubisavljević progovorila o trudnoći: "Doktor mi je zabranio izlazak iz kuće, ugojila sam…
Blic 14.12.2024
Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević uskoro ulazi u deveti mesec trudnoće, a ona i suprug Bogdan Srejović čekaju dečaka. Jovana je za "Blic" otkrila da su odabrali ime za dečaka, ali nije želela da otkriva kako će se zvati njihov… »
Imala sam sreće da sretnem Bogdana: Jovana nikad emotivnija pred dolazak sina
Story 14.12.2024
Jovana Ljubisavljević porođaj nestrpljivo očekuje, kao i dan kada će u naručje uzeti svog sina. Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević uskoro ulazi u deveti mesec, a sa suprugom čeka dečaka. Naime, Jovana i Bogdan Srejović su počeli sa… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih

Tenzije kod Pionirskog parka, na skoro svim parkiranim traktorima polomljena stakla
RTV pre 13 minutajoš 65 povezanih

Doček studenata na Terazijama: Nišlije i Vršačani dočekani uz vatromet, bajkeri dopratili Novosađane
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih

Majka poginulog u padu nadstrešnice na dočeku u suzama: Studenti ujedinili Srbiju
Nova pre 1 satjoš 44 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih