Povezane vesti

To sam oduvek želeo: Veljko Ražnatović sa Bogdanom stvario svoj san

To sam oduvek želeo: Veljko Ražnatović sa Bogdanom stvario svoj san

Story pre 2 sata
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima već neko vreme živi u Titelu, a kako je nedavno otkrio, bavi se uzgojem prasića, i u svoj biznis uložio je oko 50.000 evra. -Imam dve farme, jedna radi, a druga uskoro kreće punim pogonom. Jedna je… »
Cecin sin uložio u svinjogojstvo 50.000 €! Veljko sad ima dve farme svinja, kupio i konja, evo kakva mu je računica

Cecin sin uložio u svinjogojstvo 50.000 €! Veljko sad ima dve farme svinja, kupio i konja, evo kakva mu je računica

Kurir pre 5 sati
Veljko Ražnatović, Bokser i sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene gde je razvio biznis. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom… »
Veljko Ražnatović ima dve farme svinja: Progovorio o zaradi i biznisu u koji je uložio 50.000 evra: "Uzeo sam digitron i…

Veljko Ražnatović ima dve farme svinja: Progovorio o zaradi i biznisu u koji je uložio 50.000 evra: "Uzeo sam digitron i…

Blic pre 7 sati
Bokser i sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene gde je razvio biznis. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom… »

Vesti dana »