Повезане вести
Ово сам прво научио мог сина Жељка: Вељко о родитељству
Стори 14.12.2024
Вељко Ражнатовић са супругом Богданом и синовима већ неко време живи у Тителу, а како је недавно открио, бави се узгојем прасића, и у свој бизнис уложио је око 50.000 евра. -Имам две фарме, једна ради, а друга ускоро креће пуним… »
Цецин син уложио у свињогојство 50.000 €! Вељко сад има две фарме свиња, купио и коња, ево каква му је рачуница
Курир 14.12.2024
Вељко Ражнатовић, Боксер и син највеће балканске звезде Цеце Ражнатовић, са супругом Богданом и синовима Жељком, Крстаном и Исаијом живи у Тителу, родном месту своје жене где је развио бизнис. Вељко Ражнатовић, осим тога што… »
Вељко Ражнатовић има две фарме свиња: Проговорио о заради и бизнису у који је уложио 50.000 евра: "Узео сам дигитрон и…
Блиц 14.12.2024
Боксер и син највеће балканске звезде Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић са супругом Богданом и синовима Жељком, Крстаном и Исаијом живи у Тителу, родном месту своје жене где је развио бизнис. Вељко Ражнатовић, осим тога што се… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Еуроневс пре 2 сатајош 31 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 3 сатајош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 4 сатијош 51 повезана
„Надам се да ће остати свој“: Моћне речи за новог шампиона Формуле 1
Нова пре 2 сатајош 47 повезаних