Povezane vesti
Brnabić: Očekujem da dekani preuzmu odgovornost nakon ispunjenja studentskih zahteva
NIN 14.12.2024
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je akademska zajednica jedan od najvažnijih segmenata društva, da je iskrena studentska borba uvek dobrodošla i da je dobra za demokratiju u zemlji, i poručila da očekuje da dekani preuzmu… »
Brnabić: Očekujem da dekani preuzmu odgovornost nakon ispunjenja studentskih zahteva
Euronews 14.12.2024
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je akademska zajednica jedan od najvažnijih segmenata društva, da je iskrena studentska borba uvek dobrodošla i da je dobra za demokratiju u zemlji, i poručila da očekuje da dekani preuzmu… »
Telegraf 14.12.2024
Preporučujemo. BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je akademska zajednica jedan od najvažnijih segmenata društva, da je iskrena studentska borba uvek dobrodošla i da je dobra za demokratiju u zemlji, i poručila da… »
Vesti dana »
SZO: Evropu čekaju novi smrtonosni toplotni talasi, mnoge zemlje nespremne
Vreme pre 2 satajoš 25 povezanih
Da li Ronaldo završava karijeru u reprezentaciji: "Dao sam sve od sebe, Portugal pre mene nije osvojio ništa"
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 96 povezanih
Nastavljena objedinjena načelna rasprava o 18 tačaka dnevnog reda: Poslanici postavljali pitanja o ceni otkupa višnje
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 17 povezanih
Federer ostao potpuno sam u loži, a onda je morao napolje: Svi na Vimbldonu gledali ovaj prizor
Mondo pre 46 minutajoš 30 povezanih
Teška nesreća u Turskoj, ima mrtvih: Prevrnuo se autobus pun putnika, povređeno najmanje 40 ljudi (video, foto)
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih