Povezane vesti

Oglasila se majka Uroša Blažića posle sramnog poteza na društvenim mrežama: Evo kako pravda "srca" za masovnog ubicu -…

Oglasila se majka Uroša Blažića posle sramnog poteza na društvenim mrežama: Evo kako pravda "srca" za masovnog ubicu -…

Kurir 14.12.2024
Nakon skandalozne reakcije Biljane Blažić na presudu sinu i mužu Urošu i Radiši Blažićuslanjem "srca" po objavljivanju presude za masakr u Duboni i Malom Orašju, ona se sada ponovo oglasila. Majka masovnog ubice Uroša Blažića preko društvene… »
Bivši robijaš sve otkrio, evo kako se ubica Uroš Blažić ponaša u zatvoru... Zorica Panić: To me boli najviše

Bivši robijaš sve otkrio, evo kako se ubica Uroš Blažić ponaša u zatvoru... Zorica Panić: To me boli najviše

Telegraf 14.12.2024
Preporučujemo. Masovni ubica Uroš Blažić, kao i njegov otac Radiša, osuđeni su na po 20 godina zatvora, a porodicama žrtava nema utehe ni posle presude koja je u četvrtak izrečena. Zoricu Panić, majku kojoj je Uroš ubio sina Milana (20) i… »
Majka ubice iz Dubone poslala javno izvinjenje porodicama žrtava zbog svog postupka na Fejsbuku

Majka ubice iz Dubone poslala javno izvinjenje porodicama žrtava zbog svog postupka na Fejsbuku

Nova 14.12.2024
: Biljana Blažić, majka Uroša Blažića koji je ubio devetoro mladih u masakru u Malom Orašju i Duboni, jednom od meštana reagovala je "srcem" na fotografiju ubice i njegovog oca Radiše Blažića. Njen postupak je porodice žrtava duboko povredilo i… »
"Ja nisam monstrum..." Majka Uroša Blažića uputila javno izvinjenje posle sramotne reakcije na presudu

"Ja nisam monstrum..." Majka Uroša Blažića uputila javno izvinjenje posle sramotne reakcije na presudu

Telegraf 14.12.2024
Preporučujemo. Nakon skandalozne reakcije Biljane Blažić na presudu sinu i mužu Urošu i Radiši Blažiću slanjem "srca" po objavljivanju presude za masakr u Duboni i Malom Orašju, ona se sada ponovo oglasila. Majka masovnog ubice Uroša Blažića… »
"Ja nisam monstrum, to je uradila moja drugarica": Majka Uroša Blažića uputila javno izvinjenje posle sramotne reakcije na…

"Ja nisam monstrum, to je uradila moja drugarica": Majka Uroša Blažića uputila javno izvinjenje posle sramotne reakcije na…

Blic 14.12.2024
Nakon skandalozne reakcije Biljane Blažić na presudu sinu i mužu Urošu i Radiši Blažiću slanjem "srca" po objavljivanju presude za masakr u Duboni i Malom Orašju, ona se sada ponovo oglasila. Majka masovnog ubice Uroša Blažića preko društvene… »
Majka Uroša Blažića poslala javno izvinjenje porodicama žrtava: Sramno reagovala nakon izricanja presude

Majka Uroša Blažića poslala javno izvinjenje porodicama žrtava: Sramno reagovala nakon izricanja presude

Mondo 14.12.2024
Izvinila se majka ubice Uroša Blažića nakon sramne reakcije. Majka Uroša Blažića koji je ubio devetoro mladih u masakru u Malom Orašju i Duboni, jednom od meštana reagovala je "srcem" na fotografiju ubice i njegovog oca Radiše Blažića. Njen… »
Đurić o kazni za Uroša Blažića: Za ljude koji su tog dana ostalih bez svojih bližnjih, nijedna kazna prihvatljiva (VIDEO)

Đurić o kazni za Uroša Blažića: Za ljude koji su tog dana ostalih bez svojih bližnjih, nijedna kazna prihvatljiva (VIDEO)

Insajder 14.12.2024
Ni nakon izrečene prvostepene presude Urošu Blažiću, koji je 4. maja prošle godine ubio 9 mladih osoba i ranio 12, pravda nije zadovoljena. Ubici se sudilo kao mlađem punoletniku, jer nije imao navršenu 21 godinu kada je počinio zločin, pa sud… »
Ovakva tragedija nije bila ni u ratovima: Advokat porodica žrtava masakra: "Blažići imaju pravo na žalbu, minimalne šanse…

Ovakva tragedija nije bila ni u ratovima: Advokat porodica žrtava masakra: "Blažići imaju pravo na žalbu, minimalne šanse…

Blic 13.12.2024
Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni su juče na po 20 godina robije zbog masakra u selima Dubona i Malo Orašje. Kako je, u uključenju za "Jutro na Blic" ispričao advokat Stefan Stefanović, koji je u ovom sudskom postupku zastupao… »

Vesti dana »