Povezane vesti

Mijailović o zabrani dolaska Vujoševića na mečeve Partizana: „Svako ima prava da izvadi pare iz džepa i da kupi kartu“

Mijailović o zabrani dolaska Vujoševića na mečeve Partizana: „Svako ima prava da izvadi pare iz džepa i da kupi kartu“

Danas pre 3 sata
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je u jutarnjem programu na tv Prva govorio o Dušku Vujoševiću i njegovim dolascima na utakmice crno-belih. – Naravno da će biti rešeno. Moj stav je poznat. Niko nije rekao da on ne sme da… »
Ostoja Mijailović o pojačanjima, dušku vujoševiću, dugu: Evo šta je rekao predsednik Partizana!

Ostoja Mijailović o pojačanjima, dušku vujoševiću, dugu: Evo šta je rekao predsednik Partizana!

Hot sport pre 4 sati
„Čuo sam da nas je pohvalio i predsednik“ Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, bio je gost u Jutarnjem programu TV Prva, gde je sa Marijom Savić Stamenić razgovarao o aktuelnim pitanjima vezanim za klub. Prva tema bila je rešavanje problema… »
Mijailović: Ja ću Dušku kupiti kartu

Mijailović: Ja ću Dušku kupiti kartu

Sport klub pre 4 sati
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović ponovo je govorio o Dušku Vujoševiću i njegovim dolascima na utakmice Partizana. Otvorena je ova tema pre desetak dana kada je Mijailović gostovao u emisiji Kida show i kada je rekao da on… »
Ostoja potvrdio, Partizan ima sredstava za nova pojačanja: ''Željko se pita''

Ostoja potvrdio, Partizan ima sredstava za nova pojačanja: ''Željko se pita''

Sportske.net pre 5 sati
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je danas gostovao u Jutarnjem programu TV Prva kod Marije Savić Stamenić, gde je govorio o brojnim aktuelnim temama. Najpre o rešenom dugogodišnjem problemu milionskih dugovanja koja su sada prošlost za… »
Mijailović: "Ja ću Duletu kupiti kartu, samo da nema mržnje" VIDEO

Mijailović: "Ja ću Duletu kupiti kartu, samo da nema mržnje" VIDEO

B92 pre 5 sati
Predsednik košakarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović bio je gost u emisiji "Jutro" na TV Prva. Priča se najpre povela oko finansijskog stanja kluba. "Mi smo se dugo borili sa dugovima. Postojalo je interesovanje za konferenciju, mnogi su… »

Vesti dana »