Povezane vesti
Kad je saznao da je bila muško pao u nesvest: Nekada je bila Njegoš, dečko sve otkrio na internetu
Mondo pre 1 sat
Pre promene pola, Nikolina je rođena u telu muškarca i roditelji su joj tada dali ime Njegoš. Kako je sama rekla, od malih nogu je znala da se oseća kao ženska osoba, zbog čega je skupila hrabrosti i podvrgla se medicinskim tretmanima a potom i… »
"Na guglu je našao sliku, shvatio da sam promenila pol i onesvestio se" Nikolina je rođena kao Njegoš, a sada kao žena…
Kurir pre 4 sati
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, priznala je da je njen dečko sasvim slučajno saznao da je nekada bila muško. - Moj dečko, koji je bio Italijan, je guglao o meni i izašla mu je moja slika od pre, kad sam bila muško. On se… »
Evo kako je izgledala influenserka Nikolina kao Njegoš: Kratka crna kosa, visoko čelo, zalisci, a dala brdo para da promeni…
Kurir pre 4 sati
Nikolina Kovačević je influenserka koja je promenila pol. Ona se nekada zvala Njegoš i izgledala je potpuno drugačije. Nedavno je Nikolina Kovačević priznala da je njen dečko sasvim slučajno saznao da je nekada bila muško, kada je našao njenu… »
(Foto): Dala 25.000 evra da promeni pol, a evo kako je izgledala kao muškarac: Kratka crna kosa, zvala se Njegoš
Blic pre 5 sati
Nikolina Kovačević je influenserka koja je promenila pol. Ona se nekada zvala Njegoš i izgledala je potpuno drugačije. Nedavno je Nikolina Kovačević priznala da je njen dečko sasvim slučajno saznao da je nekada bila muško, kada je našao njenu… »
"Nisam rekla dečku da sam promenila pol, guglao je i našao sliku zbog koje se onesvestio" Nikolina, koja je nekada bila…
Blic pre 7 sati
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, priznala je da je njen dečko sasvim slučajno saznao da je nekada bila muško. - Moj dečko, koji je bio Italijan, je guglao o meni i izašla mu je moja slika od pre, kad sam bila muško. On se… »
Vesti dana »
Opozvan predsednik južne Koreje! Parlament izglasao impičment predsedniku Jun Suk Jeolu!
Kurir pre 7 satijoš 24 povezane
Moskva: U udaru drona na Belgorod poginulo dete; Ukrajina izvela napad na naftni objekat u ruskoj Orilskoj oblasti
RTS pre 5 minutajoš 23 povezane
Dačić: Suspendovani policajci iz Peconijevog obezbeđenja koji su pretukli novosadskog lekara
Blic pre 7 satijoš 15 povezanih
Građani odali počast nastradalima u nesreći u Novom Sadu, incident ispred Visoke hotelijerske škole
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih
Denver Nagetsi pobedili Los Anđeles Kliperse, Jokić nije zablistao u punom sjaju
Vesti online pre 10 satijoš 22 povezane