Povezane vesti
Oglasio se Milorad Dodik, poručio gde se nalazi
Telegraf 14.12.2024
Milorad Dodik oglasio se iz svoje kuće nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su pokazali. Bitka za… »
Dodik pušten na kućno lečenje, stigao u svoje selo kod Laktaša
N1 Info 14.12.2024
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik pušten je danas na kućno lečenje, nakon što je 9. decembra operisan u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. „Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom… »
Dodik stigao kući posle operacije u Beogradu
RTS 14.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu. Zahvalio se lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i… »
„Stigao sam kući, u svoje selo“: Milorad Dodik izašao iz bolnice
Sputnik 14.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i naveo da mu predstoji period oporavka. „Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom… »
Dodik: Stigao sam u svoje selo, hvala svima na podršci
Euronews 14.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i… »
RTV 14.12.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem… »
Vesti online 14.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. “Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu… »
Oglasio se Dodik: Otkrio gde se nalazi nakon operacije
B92 14.12.2024
Milorad Dodik oglasio se iz svoje kuće nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su pokazali. Bitka za… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana