Povezane vesti
Dodik pušten na kućno lečenje, stigao u svoje selo kod Laktaša
N1 Info pre 3 sata
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik pušten je danas na kućno lečenje, nakon što je 9. decembra operisan u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. „Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom… »
Dodik stigao kući posle operacije u Beogradu
RTS pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu. Zahvalio se lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i… »
„Stigao sam kući, u svoje selo“: Milorad Dodik izašao iz bolnice
Sputnik pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i naveo da mu predstoji period oporavka. „Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom… »
Dodik: Stigao sam u svoje selo, hvala svima na podršci
Euronews pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i… »
RTV pre 4 sati
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem… »
Vesti online pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na brizi i rekao da mu predstoji period oporavka. “Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu… »
Oglasio se Dodik: Otkrio gde se nalazi nakon operacije
B92 pre 5 sati
Milorad Dodik oglasio se iz svoje kuće nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su pokazali. Bitka za… »
Oglasio se Miorad Dodik, poručio gde se nalazi
Telegraf pre 6 sati
Milorad Dodik oglasio se iz svoje kuće nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su pokazali. Bitka za… »
Vesti dana »
Zelenski:Postoje dokazi da Rusija koristi vojnika iz Severne Koreje u Kurskoj oblasti
RTV pre 34 minutajoš 22 povezane
Dačić: Policajci koji su pretukli lekara suspendovani, Peconija policija obezbeđuje
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih
Skup podrške protestima studenata i građana u Srbiji održan i u Briselu
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih
VIDEO Komentator zbog Jokića glasno uzviknuo „Srbija“: Publika pala u trans zbog Nikoline trojke
Nova pre 8 satijoš 22 povezane