Povezane vesti

Dodik izašao iz bolnice: "Stigao sam kući u selo svoje"

Dodik izašao iz bolnice: "Stigao sam kući u selo svoje"

NIN pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu, zahvalio je lekarskom timu i bolničkom osoblju na pokazanoj brizi, kao i svima koji su mu pružili podršku, preneo je danas RTRS. "Stigao sam kući u selo… »
Oglasio se Dodik posle izlaska iz bolnice: Otkrio gde se sada nalazi - "Bitka za zdravlje je posebna i čoveku lično najteža"

Oglasio se Dodik posle izlaska iz bolnice: Otkrio gde se sada nalazi - "Bitka za zdravlje je posebna i čoveku lično najteža"

Kurir pre 3 dana
Milorad Dodik oglasio se iz svoje kuće nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su pokazali. Bitka za… »
Dodik „stigao kući u selo svoje“: Evo šta je poručio nakon izlaska iz bolnice

Dodik „stigao kući u selo svoje“: Evo šta je poručio nakon izlaska iz bolnice

Danas pre 3 dana
Operativni zahvat predsedniku bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska obavljen je u bolnici u Beogradu. Predsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik stigao je kući posle operativnog zahvata u Beogradu. Ovu… »
Dodik nakon operacije izašao iz bolnice: „Stigao sam kući u selo svoje“

Dodik nakon operacije izašao iz bolnice: „Stigao sam kući u selo svoje“

Nova pre 3 dana
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pušten je na kućno lečenje nakon što je 8. decembra hospitalizovan u Beogradu zbog bolova u stomaku. „Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i… »
"Stigao sam": Oglasio se Milorad Dodik, otkrio gde je i u kakvom je stanju

"Stigao sam": Oglasio se Milorad Dodik, otkrio gde je i u kakvom je stanju

Blic pre 3 dana
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske napustio je bolnicu nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. - Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su… »
Milorad Dodik izašao iz bolnice: Otkrio gde se nalazi i u kakvom je stanju

Milorad Dodik izašao iz bolnice: Otkrio gde se nalazi i u kakvom je stanju

Mondo pre 3 dana
Milorad Dodik je izašao iz bolnice. Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske napustio je bolnicu nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. "Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na… »
"Stigao sam kući u selo svoje" Oglasio se Dodik nakon izlaska iz bolnice (foto)

"Stigao sam kući u selo svoje" Oglasio se Dodik nakon izlaska iz bolnice (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
MILORAD Dodik oglasio se iz svoje kuće nakon što je 9. decembra imao operaciju želuca i jednjaka u Beogradu. Milorad Dodik - Stigao sam kući u selo svoje. Zahvaljujem lekarskom timu i osoblju bolnice na profesionalnom odnosu i brizi koju su pokazali… »

Vesti dana »