Повезане вести

Додик изашао из болнице: "Стигао сам кући у село своје"

Додик изашао из болнице: "Стигао сам кући у село своје"

НИН 14.12.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик стигао је кући после оперативног захвата у Београду, захвалио је лекарском тиму и болничком особљу на показаној бризи, као и свима који су му пружили подршку, пренео је данас РТРС… »
Огласио се Додик после изласка из болнице: Открио где се сада налази - "Битка за здравље је посебна и човеку лично најтежа"

Огласио се Додик после изласка из болнице: Открио где се сада налази - "Битка за здравље је посебна и човеку лично најтежа"

Курир 14.12.2024
Милорад Додик огласио се из своје куће након што је 9. децембра имао операцију желуца и једњака у Београду. "Стигао сам кући у село своје. Захваљујем лекарском тиму и особљу болнице на професионалном односу и бризи коју су… »
Додик „стигао кући у село своје“: Ево шта је поручио након изласка из болнице

Додик „стигао кући у село своје“: Ево шта је поручио након изласка из болнице

Данас 14.12.2024
Оперативни захват председнику босанскохерцеговачког ентитета Република Српска обављен је у болници у Београду. Председник босанскохерцеговачког ентитета Република Српска Милорад Додик стигао је кући после оперативног захвата у… »
Додик након операције изашао из болнице: „Стигао сам кући у село своје“

Додик након операције изашао из болнице: „Стигао сам кући у село своје“

Нова 14.12.2024
: Председник Републике Српске Милорад Додик пуштен је на кућно лечење након што је 8. децембра хоспитализован у Београду због болова у стомаку. „Стигао сам кући у село своје. Захваљујем лекарском тиму и особљу болнице на… »
"Стигао сам": Огласио се Милорад Додик, открио где је и у каквом је стању

"Стигао сам": Огласио се Милорад Додик, открио где је и у каквом је стању

Блиц 14.12.2024
Милорад Додик, председник Републике Српске напустио је болницу након што је 9. децембра имао операцију желуца и једњака у Београду. - Стигао сам кући у село своје. Захваљујем лекарском тиму и особљу болнице на професионалном… »
Милорад Додик изашао из болнице: Открио где се налази и у каквом је стању

Милорад Додик изашао из болнице: Открио где се налази и у каквом је стању

Мондо 14.12.2024
Милорад Додик је изашао из болнице. Милорад Додик, председник Републике Српске напустио је болницу након што је 9. децембра имао операцију желуца и једњака у Београду. "Стигао сам кући у село своје. Захваљујем лекарском тиму и… »
"Стигао сам кући у село своје" Огласио се Додик након изласка из болнице (фото)

"Стигао сам кући у село своје" Огласио се Додик након изласка из болнице (фото)

Вечерње новости 14.12.2024
МИЛОРАД Додик огласио се из своје куће након што је 9. децембра имао операцију желуца и једњака у Београду. Милорад Додик - Стигао сам кући у село своје. Захваљујем лекарском тиму и особљу болнице на професионалном односу и… »

Вести дана »