Povezane vesti
Godinama se predstavlja kao Slavko Banjac, a nije! Decenijama vara publiku, evo kako glasi pravo ime pevača
Kurir 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Kako nas je prešao Slavko Banjac i svaka mu čast, poverovali smo na prvu: Godinama nas varao
Blic 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Vesti dana »

AMSS: Oprez za vozače, poledica i slabija vidljivost zbog snežnih padavina u planinskim područjima
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih

Drama u Nemačkoj Zatvoren aerodromi, prizemljeni avioni, putinici "zarobljeni" (foto/video)
Alo pre 12 minutajoš 9 povezanih

Ko gasifikuje Srbiju mimo tendera: Među Bajatovićevim partnerima ima i osumnjičenih da su oštetili Srbijagas
Nova pre 12 minutajoš 1 povezana

Uživo "ukrajina će možda morati da ustupi deo teritorije" Putin: Davanje "tomahavka" Kijevu neće promeniti ništa
Alo pre 27 minutajoš 6 povezanih

Zemljotres jačine 3,5 stepeni pogodio BiH, nema informacija o šteti i povređenima
N1 Info pre 11 minutajoš 4 povezane