Povezane vesti
Godinama se predstavlja kao Slavko Banjac, a nije! Decenijama vara publiku, evo kako glasi pravo ime pevača
Kurir 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Kako nas je prešao Slavko Banjac i svaka mu čast, poverovali smo na prvu: Godinama nas varao
Blic 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Vesti dana »

Tramp poleteo na Aljasku gde će se sastati sa Putinom: Pre polaska je objavio samo dve reči
Nova pre 24 minutajoš 29 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 108 povezanih

Neredi u Srbiji: Demolirane prostorije SNS, policija pretukla momka u Valjevu
BBC News pre 1 satjoš 106 povezanih

Učenici Gimnazije u Valjevu pozivaju na nove proteste nakon policijske brutalnosti
Serbian News Media pre 4 satijoš 11 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 14 minutajoš 24 povezane