Povezane vesti
Godinama se predstavlja kao Slavko Banjac, a nije! Decenijama vara publiku, evo kako glasi pravo ime pevača
Kurir 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Kako nas je prešao Slavko Banjac i svaka mu čast, poverovali smo na prvu: Godinama nas varao
Blic 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 30 povezanih
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu stabilnog i toplog vremena do kraja nedelje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 27 povezanih
Obezbeđenje ispred zgrade Banovine skinulo šetalicu „Srednjoškolci uz Jaćimovića“
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih
Poskupeli troškovi izgradnje i za EXPO i za Nacionalni stadion
Vranje news pre 51 minutajoš 6 povezanih
Odbor Skupštine za kulturu objavio novi javni poziv za člana Saveta REM-a iz redova nacionalnih manjina
Nova pre 46 minutajoš 9 povezanih