Povezane vesti
Godinama se predstavlja kao Slavko Banjac, a nije! Decenijama vara publiku, evo kako glasi pravo ime pevača
Kurir 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Kako nas je prešao Slavko Banjac i svaka mu čast, poverovali smo na prvu: Godinama nas varao
Blic 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor sedmorici uhapšenih u Užicu: Probili policijski kordon, pa pušteni na slobodu
Mondo pre 26 minutajoš 25 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Danas pre 51 minutajoš 50 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 13 povezanih