Povezane vesti
Godinama se predstavlja kao Slavko Banjac, a nije! Decenijama vara publiku, evo kako glasi pravo ime pevača
Kurir 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Kako nas je prešao Slavko Banjac i svaka mu čast, poverovali smo na prvu: Godinama nas varao
Blic 14.12.2024
Hitom "Ja imam nekog, a ti si sam" Slavko Banjac i Vesna Zmijanac su harali muzičkim nebom 90-tih godina, a ova pesma mu je donela veliku popularnost. Iako je poznat kao Slavko Banjac, on se tako ne zove, a još manje preziva. U ličnoj karti Slavku Banjcu… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 20 minutajoš 29 povezanih

Ciklon koji je poharao Italiju juri ka Srbiji: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar, 3 grada na udaru
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 10 minutajoš 14 povezanih

Rusija: Napadnut Volgograd, gori železnička stanica; Tramp: Vitkof bi mogao da otputuje u Rusiju
RTS pre 40 minutajoš 11 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 40 minutajoš 11 povezanih