Повезане вести

Вељко Ражнатовић има посебан метод васпитања синова: Боксер не крије шта је на првом месту кад су деца у питању, а једно му…

Вељко Ражнатовић има посебан метод васпитања синова: Боксер не крије шта је на првом месту кад су деца у питању, а једно му…

Курир 14.12.2024
Боксер Вељко Ражнатовић и његова супруга Богдана у мају месецу добили су трећег сина коме су дали име Исаија, а неодољиви дечак мења се из дана у дан, окружен браћом Крстаном и Жељком. Цецин наследник често се оглашава на… »
Вељко открио које методе користи у васпитању деце: Не крије шта је на првом месту и никоме се не извињава

Вељко открио које методе користи у васпитању деце: Не крије шта је на првом месту и никоме се не извињава

Мондо 14.12.2024
Вељко Ражнатовић открио чиме се води у васпитању синова. Као отац тројице синова, Вељко Ражнатовић се осврнуо на то да наследнике не учи да мрзе друге људе и народе, већ само да воле своје и да због тога неће да се извињава… »
"То је прво што учим своју децу": Вељко Ражнатовић о васпитавању синова, једна ствар му је посебно важна: "Жељку сам већ…

"То је прво што учим своју децу": Вељко Ражнатовић о васпитавању синова, једна ствар му је посебно важна: "Жељку сам већ…

Блиц 14.12.2024
Син Светлане Цеце Ражнатовић, боксер Вељко Ражнатовић, са супругом Богданом има тројицу синова - Жељка, Крстана и Исаију. Вељко Ражнатовић открио је шта му је важно да пренесе на своје наследнике. - Ја моје дете прво што учим… »

Вести дана »