Povezane vesti
Veljko Ražnatović ima poseban metod vaspitanja sinova: Bokser ne krije šta je na prvom mestu kad su deca u pitanju, a jedno…
Kurir pre 4 sati
Bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana u maju mesecu dobili su trećeg sina kome su dali ime Isaija, a neodoljivi dečak menja se iz dana u dan, okružen braćom Krstanom i Željkom. Cecin naslednik često se oglašava na društvenim… »
Veljko otkrio koje metode koristi u vaspitanju dece: Ne krije šta je na prvom mestu i nikome se ne izvinjava
Mondo pre 5 sati
Veljko Ražnatović otkrio čime se vodi u vaspitanju sinova. Kao otac trojice sinova, Veljko Ražnatović se osvrnuo na to da naslednike ne uči da mrze druge ljude i narode, već samo da vole svoje i da zbog toga neće da se izvinjava. Cecin sin i… »
"To je prvo što učim svoju decu": Veljko Ražnatović o vaspitavanju sinova, jedna stvar mu je posebno važna: "Željku sam…
Blic pre 5 sati
Sin Svetlane Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom ima trojicu sinova - Željka, Krstana i Isaiju. Veljko Ražnatović otkrio je šta mu je važno da prenese na svoje naslednike. - Ja moje dete prvo što učim je srpske… »
Vesti dana »
Otkud Peconiju policijsko obezbeđenje: Šabić kaže – oblast maglovito uređena
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih
VIDEO: Kombi udario studenta na blokadi kod beogradskog DIF-a, vozač priveden
Radio 021 pre 3 satajoš 20 povezanih
Sferopulos: "Moramo da se adaptiramo na činjenicu - Evroliga juče, ABA liga sutra"
B92 pre 1 satjoš 22 povezane