Povezane vesti

"Da se ne ponovi kada mi budemo bili studenti": Protest novosadskih srednjoškolaca na Trgu slobode

"Da se ne ponovi kada mi budemo bili studenti": Protest novosadskih srednjoškolaca na Trgu slobode

Insajder pre 14 minuta
Novosadski srednjoškolci, okupljeni oko neformalne grupe "Soma", organizovali su danas na Trgu slobode protestno okupljanje, zahtevajući od aktuelne vlasti odgovornost za 15 poginulih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu, ali i u… »
Sa protesta srednjoškolaca poručeno: Bajke ne mogu da promene svet, ali oni koji ih čitaju mogu (FOTO i VIDEO)

Sa protesta srednjoškolaca poručeno: Bajke ne mogu da promene svet, ali oni koji ih čitaju mogu (FOTO i VIDEO)

Moj Novi Sad pre 14 minuta
Više stotina srednjoškolaca i građana okupilo se danas u 18 časova na Trgu slobode na protestu koji je najavila neformalna grupe "Soma". Srednjoškolci okupljeni okoove grupe istakli su da se protest organizuje u znak podrške studentima i u znak… »
Završen protest, srednjoškolci Novog Sada poručili: Mlada krv će promeniti svet nabolje

Završen protest, srednjoškolci Novog Sada poručili: Mlada krv će promeniti svet nabolje

Novi magazin pre 1 sat
Protest novosadskih srednjoškolaca na Trgu Slobode okončan je nakon sat vremena, a njihovi predstavnici uputili su se ka Filozofskom fakultetu, kako bi studentima koji tamo protestuju odneli poruke građana i potrepštine koje su im večeras donete na… »
Srednjoškolci održali protest u Novom Sadu: „Računajte na nas“

Srednjoškolci održali protest u Novom Sadu: „Računajte na nas“

N1 Info pre 2 sata
Novosadski srednjoškolci, okupljeni oko neformalne grupe "Soma", održali su u subotu uveče na Trgu slobode protestno okupljanje, zahtevajući od aktuelne vlasti odgovornost za 15 poginulih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu, ali… »
BLOG „I mi ćemo jednog dana biti studenti, računajte na nas“: Srednjoškolci u Novom Sadu održali protest

BLOG „I mi ćemo jednog dana biti studenti, računajte na nas“: Srednjoškolci u Novom Sadu održali protest

Nova pre 2 sata
: Novosadski srednjoškolci su organizovali protest kojim traže odgovornost za 15 poginulih ljudi i dvoje teško povređenih na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Skup je ujedno biio i podrška studentima koji danima unazad blokiraju fakultete. "I mi… »
FOTO, VIDEO Održan protest srednjoškolaca ispred Gradske kuće: "Kada ćutnja kaže mnogo više od reči"

FOTO, VIDEO Održan protest srednjoškolaca ispred Gradske kuće: "Kada ćutnja kaže mnogo više od reči"

Radio 021 pre 2 sata
Srednjoškolci su održali protest u centru Novog Sada, u znak podrške studentima. Nakon skupa na Trgu slobode, učenici su otišli da studentima koji su u blokadi fakulteta predaju poruke koje su im uputili učesnici ovog protesta. "Danas smo u jednom… »
Protest srednjoškolaca u Novom Sadu: Okupili se na Trgu slobode, skup završen bez incidenata (foto, video)

Protest srednjoškolaca u Novom Sadu: Okupili se na Trgu slobode, skup završen bez incidenata (foto, video)

Blic pre 2 sata
Učenici novosadskih srednjih škola okupili su se u centru Novog Sada kako bi odali poštu žrtvama na železničkoj stanici ali i uputili poruku podrške studentima koji blokiraju sve fakultete u Novom Sada. Oni su najpre odali poštu žrtvama tragedije… »
Srednjoškolci Novog Sada: Mislim = postojim zato ovde stojim

Srednjoškolci Novog Sada: Mislim = postojim zato ovde stojim

Vreme pre 2 sata
Javni čas u centru Novog Sada održali su u subotu srednjoškolci kao znak podrške studentima i bunta protiv vlasti. Srednjoškolci okupljeni oko neformalne grupe „Soma“ organizovali su protest u subotu u centru Novog Sada kao znak podrške… »
Srednjoškolci u Novom Sadu na protestu pružili podršku studentskim blokadama

Srednjoškolci u Novom Sadu na protestu pružili podršku studentskim blokadama

Slobodna Evropa pre 2 sata
U Novom Sadu se 14. decemba održava protest srednjoškolaca koji su se okupili na Trgu slobode, u znak podrške studentima koji već duže od nedelju dana blokiraju fakultete na univerzitetima širom Srbije. Kako javlja Beta, nekoliko stotina… »
U Novom Sadu počeo protest srednjoškolaca

U Novom Sadu počeo protest srednjoškolaca

Novi magazin pre 2 sata
Protest novosadskih srednjoškolaca počeo je danas u 18 časova, na Trgu slobode, ispred Gradske kuće. Okupljanje srednjoškolaca je organizovala neformalna grupa SOMA, kako bi podržali studente koji već više od nedelju dana blokiraju fakultete na… »
Protest srednjoškolaca na Trgu slobode u Novom Sadu

Protest srednjoškolaca na Trgu slobode u Novom Sadu

Euronews pre 2 sata
Srednjoškolci su održali protest na novosadskom Trgu slobode sa koga su poručili: "Danas smo u vremenu u kom je promena ključ i hvala studentima koji je svojom istrajnošću donose". Pridružilo im se i par stotina građana, koji su najpre 15-minutnom… »
Jake policijske snage u Novom Sadu uoči protesta sredonjoškolaca

Jake policijske snage u Novom Sadu uoči protesta sredonjoškolaca

N1 Info pre 4 sati
Više policijskih marica sa policajcima u opremi za razbijanje demonstracija raspoređeno je u subotu popodne u centru Novog Sada, uoči najavljenog protesta sredonjoškolaca. Sar vremena uoči početka protesta srednjoškolaca na Trgu slobode u Novom… »
Jake policijske snage u Novom Sadu uoči protesta sredonjoškolaca VIDEO

Jake policijske snage u Novom Sadu uoči protesta sredonjoškolaca VIDEO

Nova pre 3 sata
: Više policijskih marica sa policajcima u opremi za razbijanje demonstracija raspoređeno je u subotu popodne u centru Novog Sada, uoči najavljenog protesta sredonjoškolaca. Sar vremena uoči početka protesta srednjoškolaca na Trgu slobode u Novom… »
VIDEO: Jake policijske snage na Trgu slobode uoči protesta sredonjoškolaca

VIDEO: Jake policijske snage na Trgu slobode uoči protesta sredonjoškolaca

Moj Novi Sad pre 4 sati
U popodnevnim satima više policijskih marica sa policajcima u opremi za razbijanje demonstracija raspoređeno je u centru grada uoči najavljenog protesta sredonjoškolaca. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vide se četiri policijska… »

Vesti dana »