Povezane vesti
Kraso o Zvezdi: "Voze me pet sati autobusom i onda ne igram..."
B92 pre 1 sat
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso pričao je o vremenu provedenom u crveno-belom dresu i beogradskom klubu. n je u Crvenu zvezdu kao obećavajuće pojačanje, a na kraju su se klub i Kraso razišli pre vremena, pošto je otišao u Pariz… »
"Voze me autobusom 5 sati, ne znam ni gde, pa ne igram": Kraso otvorio dušu o Zvezdi i sastanku sa Baharom
Mondo pre 3 sata
Žan Filip Kraso pričao je o vremenu provedenom u Crvneoj zvezdi i promenama trenera. Žan Filip Kraso odlučio je da napusti Crvenu zvezdu i karijeru da nastavi u drugoj ligi Francuske. Potpisao je za Pariz i tamo je na 15 mečeva već dao 7 golova, uz… »
Kraso o danima u Zvezdi: Voze me pet sati busom, a onda ne igram
Sport klub pre 3 sata
Žan-Filip Kraso je prošle sezone bio u grupi igrača od kojih se daleko više očekivalo. Stigao je kao veliko pojačanje, a otišao razočaran u Pariz. Kraso je ove sezone među najboljim igračima Pariza, kandidata za plasman u elitnu ligu Francuske… »
Kraso otvorio dušu o Zvezdi: "Voze me pet sati autobusom, ni sam ne znam gde, i onda ne igram..."
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Došao je Žan Filip Kraso u Crvenu zvezdu kao obećavajuće pojačanje, i nije bio loš tokom svog mandata u crveno-belom dresu, ali utisak je da je mogao da pokaže dosta više. Na kraju su Zvezda i Kraso su se razišli pre vremena… »
"Odvedu me pet sati na put autobusom, a na kraju ni ne dobijem šansu"
Sportske.net pre 5 sati
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Žan-filip Kraso otvorio je dušu za francuske medije o jednogodišnjem mandatu u dresu beogradskog kluba odakle nosi pozitivne utiske, prožete mnogim situacijama koje nisu za ponos. Kraso je stigao u Zvezdu na leto… »
Bivši fudbaler zvezde se prisetio boravka u Srbiji: „Odvedu me pet sati na put autobusom, a ja ni ne znam gde sam“!
Hot sport pre 5 sati
Bivši reprezentativac Obale Slonovače otvorio dušu! Iako je imao solidan učinak u dresu Crvene zvezde, Žan-Filip Kraso nije uspeo da ostvari puni potencijal tokom svog boravka u Beogradu. U razgovoru za francuski portal „So Fut“, Kraso je podelio… »
Vesti dana »
Otkriveno gde Putin koristi severnokorejske vojnike: Zelenski otkrio šok detalje: "Primetni su gubici"
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Opozvan predsednik južne Koreje! Parlament izglasao impičment predsedniku Jun Suk Jeolu!
Kurir pre 10 satijoš 24 povezane
Dačić: Suspendovani policajci koji su osumnjičeni da su pretukli lekara, Peconija policija obezbeđuje od 2017.
NIN pre 4 satijoš 15 povezanih
Nastavljene studentske blokade fakulteta i rektorata, novosadski srednjoškolci protestovali na Trgu slobode
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih
Obradović: Najvažnija utakmica do sad u ABA ligi, Budućnost je pokazala kvalitet
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane