Повезане вести

Терза одмах послао поруку софији Она занемела након ових речи, не може да дође себи!

Терза одмах послао поруку софији Она занемела након ових речи, не може да дође себи!

Ало 14.12.2024
Није очекивала овакве речи од Терзе. Данило Дачо Виријевић позвао је Софију Јанићијевић у шетњу како би јој пренео поруку од Борислава Терзића Терзе. - После две недеље сам попричао са Терзом. Ништа, почео је да прича о теби… »
Терза послао поруку Софији! Пренео јој тако да нико не види, ево шта јој је поручио: Она остала затечена!

Терза послао поруку Софији! Пренео јој тако да нико не види, ево шта јој је поручио: Она остала затечена!

Телеграф 14.12.2024
Препоручујемо. Трудница Милица Величковић данас, 14. децембра, напустила је "Елиту" како би се спремила за порођај, а од тад се ситуација у Белој кући додатно захуктала. Њен бивши вереник, Борислав Терзић Терза, решио је да… »
Гади ми се! Терза запрепастио цимере, отворено признао шта осећа према њој, па упутио псовке!

Гади ми се! Терза запрепастио цимере, отворено признао шта осећа према њој, па упутио псовке!

Ало 14.12.2024
Истиче да нема намеру да настави однос са Софијом. Борислав Терзић Терза отишао је у шетњу са Теодором Делић у којој су разговарали о Софији Јанићијевић. - Колико је она лагала и колико је била неискрена. Ништа не осетим више… »
Терза пресекао! Ево шта је урадио одмах након што је Милица отишла, тиче се Софије: Нико није очекивао!

Терза пресекао! Ево шта је урадио одмах након што је Милица отишла, тиче се Софије: Нико није очекивао!

Телеграф 14.12.2024
Препоручујемо. Актуелни учесник "Елите", Борислав Терзић Терза, решио је да пресече сваки однос са Софијом Јанићијевић, са којом је преварио трудну вереницу Милицу Величковић. Терза је пао у очај и гушио се у сузама након што је… »

Вести дана »