Povezane vesti

Patrijarh Porfiije se emotivnim rečima oprostio od svog učitelja: "Bio je omiljeni profesor moje generacije"

Patrijarh Porfiije se emotivnim rečima oprostio od svog učitelja: "Bio je omiljeni profesor moje generacije"

Telegraf 15.12.2024
Preporučujemo. Patrijarh srpski Porfirije napisao je emotivne reči o svom profesoru, protojereju-stavroforu dr Dimitriju Kaleziću, koji je preminuo kasno sinoć, 14.12, na društvenoj mreži Instagram. Njegov oproštaj oslikava poštovanje i ljubav… »
Preminuo protojerej-stavrofor Dimitrije Kalezić: Oglasio se patrijarh Porfirije

Preminuo protojerej-stavrofor Dimitrije Kalezić: Oglasio se patrijarh Porfirije

Kurir 15.12.2024
Protojerej-stavrofor dr Dimitrije Kalezić je preminuo, saopštio je patrijarh Porfirije. "Protojerej-stavrofor dr Dimitrije Kalezić je bio omiljeni profesor moje generacije. Bio je mudri učitelj, teolog i filosof, izuzetan besednik, neimar Crkve… »
Preminuo protojerej-stavrofor Dimitrije Kalezić: Potresne reči patrijarha Porfirija

Preminuo protojerej-stavrofor Dimitrije Kalezić: Potresne reči patrijarha Porfirija

Blic 15.12.2024
Protojerej-stavrofor dr Dimitrije Kalezić preminuo je, saopštio je patrijarh Porfirije. "Protojerej-stavrofor dr Dimitrije Kalezić je bio omiljeni profesor moje generacije. Bio je mudri učitelj, teolog i filosof, izuzetan besednik, neimar Crkve… »

Vesti dana »