Povezane vesti

Lepa Brena otkrila kako se oseća nakon povrede na koncertu: Svi me maze i paze! (FOTO)

Lepa Brena otkrila kako se oseća nakon povrede na koncertu: Svi me maze i paze! (FOTO)

Svet plus pre 2 sata
Lepa Brena, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, doživela je nezgodu tokom svog trećeg koncerta u zagrebačkoj Areni. Pevačica je povredila skočni zglob kada je na nju, dok je čekala ispod bine, pao kamerman. Ova povreda primorala ju je da… »
5 dana od nesreće u Zagrebu oglasila se Brena: Vesti ne mogu biti lepše, cela porodica na nogama

5 dana od nesreće u Zagrebu oglasila se Brena: Vesti ne mogu biti lepše, cela porodica na nogama

Story pre 5 sati
Lepa Brena lepe vesti podelila sa javnošću Prošlo je svega 5 dana od kada je na trećem, od pet zakazanih koncerata u Zagrebu, Lepa Brena doživela nezgodu i slomila članak. Nakon što je profesionalno odradila koncert do kraja, Brena je u Zagrebu… »
Gde je Lepa Brena nakon operacije? Pevačica slomila nogu na koncertu, sada se oglasila i otkrila kako se oseća

Gde je Lepa Brena nakon operacije? Pevačica slomila nogu na koncertu, sada se oglasila i otkrila kako se oseća

Mondo pre 6 sati
Lepa Brena se oglasila nakon operacije noge koju je slomila na koncertu u Zagrebu. Pevačica Lepa Brena operisana je pre nekoliko dana u Zagrebu, nakon incidenta koji se dogodio tokom njenog trećeg koncerta u Areni. Podsetimo, na pevačicu je pao… »
"Svi me maze i paze": Nakon što je puštena na kućno lečenje Lepa Brena se oglasila iz vile na Bežanijskoj kosi: Otkrila…

"Svi me maze i paze": Nakon što je puštena na kućno lečenje Lepa Brena se oglasila iz vile na Bežanijskoj kosi: Otkrila…

Blic pre 17 sati
Jugoslovenska zvezda, Lepa Brena, nedavno je na trećem koncertu u Zagrebu polomila nogu. Do nezgode je došlo kada je snimatelj pao na nju, dok je ona stajala u liftu ispod bine. Pevačica je profesionalno odradila koncert do kraja, a potom je… »

Vesti dana »