Povezane vesti
"Punim 30 i nemam nikog, a rodila bih mnogo dece" Pevačica otvorila konkurs, hoće da se uda, evo kakvog muža traži, jedna…
Kurir 15.12.2024
Pevačica Edita Aradinović prošle godine obratila se javnosti u putem video snimka, te se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam sanjala da… »
"Punim 30 i nemam nikog, a rodila bih mnogo dece": Naša poznata pevačica očajna jer ne može da nađe muškarca: "Želim domaćina…
Blic 15.12.2024
Pevačica Edita Aradinović obratila se prošle godine javnosti u vidu snimka, te se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam sanjala da se… »
Vesti dana »
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata po novom Zakonu: Rok za podnošenje prijava 60 dana
Serbian News Media pre 3 satajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 2 minutajoš 43 povezane
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Novi šampion Formule jedan Lando Noris: Srećan sam zbog titule u F1, osećaj je sjajan
Dnevnik pre 32 minutajoš 38 povezanih
Prenos, Zvezda - Vojvodina: Kakva borba na "Marakani!"
Večernje novosti pre 2 minutajoš 28 povezanih