Povezane vesti
"Punim 30 i nemam nikog, a rodila bih mnogo dece" Pevačica otvorila konkurs, hoće da se uda, evo kakvog muža traži, jedna…
Kurir 15.12.2024
Pevačica Edita Aradinović prošle godine obratila se javnosti u putem video snimka, te se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam… »
"Punim 30 i nemam nikog, a rodila bih mnogo dece": Naša poznata pevačica očajna jer ne može da nađe muškarca: "Želim…
Blic 15.12.2024
Pevačica Edita Aradinović obratila se prošle godine javnosti u vidu snimka, te se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam sanjala da… »
Vesti dana »
Blokade i šetnje u Srbiji – studentima se pridružili penzioneri, protest kod Ministarstva prosvete
RTV pre 9 minutajoš 26 povezanih
Završen protest radnika GSP-a i studenata, predati zahtevi gradskoj upravi (FOTO; VIDEO)
Danas pre 9 minutajoš 22 povezane
Goran vesić se branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Pravda pre 2 satajoš 6 povezanih