Povezane vesti
(FOTO/VIDEO) „Mislim, dakle blokiram“: Skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu
N1 Info 15.12.2024
Grupe Sviće i Stav organizovale su skup podrške studentskim blokadama "Mislim, dakle blokiram", kod zgrade Rektorata u Novom Sadu. Okupljeni su u 11.52 odali poštu stradalima u nesreći u Novom Sadu, kada je prilikom pada nadstrešnice stradalo 15 osoba… »
Skup podrške studentskim blokadama ispred Rektorata u Novom Sadu; „Mislim, dakle blokiram“
Nedeljnik 15.12.2024
Danas će se ispred zgrade Rektorata u Novom Sadu održati skup podrške studentskim blokadama pod nazivom „Mislim, dakle blokiram“, u organizaciji grupa Sviće i Stav. Organizatori ističu da su blokade trenutno prisutne na više od 40 državnih fakulteta… »
„Mislim, dakle blokiram“: Skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu
Nova 15.12.2024
: Skup podrške studentskim blokadama "Mislim, dakle blokiram", u organizaciji grupa Sviće i Stav, biće održan danas kod zgrade Rektorata u Novom Sadu. U pozivu na skup navodi se da je više od 40 državnih fakulteta u blokadi i da studenti celoj Srbiji… »
Vesti dana »

Protestna šetnja do MUP-a na Novom Beogradu, skupovi i u Novom Sadu, Šapcu i Užicu
RTS pre 50 minutajoš 53 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 37 povezanih

Kejn: Očekije nas izazovna utakmica protiv Srbije u specijalnoj atmosferi
RTS pre 25 minutajoš 31 povezana