Повезане вести
(ФОТО/ВИДЕО) „Мислим, дакле блокирам“: Скуп подршке студентским блокадама код Ректората у Новом Саду
Н1 Инфо 15.12.2024
Групе Свиће и Став организовале су скуп подршке студентским блокадама "Мислим, дакле блокирам", код зграде Ректората у Новом Саду. Окупљени су у 11.52 одали пошту страдалима у несрећи у Новом Саду, када је приликом пада… »
Скуп подршке студентским блокадама испред Ректората у Новом Саду; „Мислим, дакле блокирам“
Недељник 15.12.2024
Данас ће се испред зграде Ректората у Новом Саду одржати скуп подршке студентским блокадама под називом „Мислим, дакле блокирам“, у организацији група Свиће и Став. Организатори истичу да су блокаде тренутно присутне на више од… »
„Мислим, дакле блокирам“: Скуп подршке студентским блокадама код Ректората у Новом Саду
Нова 15.12.2024
: Скуп подршке студентским блокадама "Мислим, дакле блокирам", у организацији група Свиће и Став, биће одржан данас код зграде Ректората у Новом Саду. У позиву на скуп наводи се да је више од 40 државних факултета у блокади и да… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 10 минутајош 95 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 43 повезане