Povezane vesti
(FOTO/VIDEO) „Mislim, dakle blokiram“: Skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu
N1 Info pre 2 sata
Grupe Sviće i Stav organizovale su skup podrške studentskim blokadama "Mislim, dakle blokiram", kod zgrade Rektorata u Novom Sadu. Okupljeni su u 11.52 odali poštu stradalima u nesreći u Novom Sadu, kada je prilikom pada nadstrešnice stradalo 15… »
„Mislim, dakle blokiram“: Skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu
Nova pre 5 sati
: Skup podrške studentskim blokadama "Mislim, dakle blokiram", u organizaciji grupa Sviće i Stav, biće održan danas kod zgrade Rektorata u Novom Sadu. U pozivu na skup navodi se da je više od 40 državnih fakulteta u blokadi i da studenti celoj… »
Skup podrške studentskim blokadama ispred Rektorata u Novom Sadu; „Mislim, dakle blokiram“
Nedeljnik pre 5 sati
Danas će se ispred zgrade Rektorata u Novom Sadu održati skup podrške studentskim blokadama pod nazivom „Mislim, dakle blokiram“, u organizaciji grupa Sviće i Stav. Organizatori ističu da su blokade trenutno prisutne na više od 40 državnih… »
Vesti dana »
(FOTO/VIDEO) „Mislim, dakle blokiram“: Završen skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu, oteran provokator, plato ofarban u crveno
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih
Tramp imenovao Ričarda Grenela za izaslanika za specijalne misije
Novi magazin pre 6 satijoš 22 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Od rušenja Asadove vlasti u Siriji, Izrael izveo oko 800 vazdušnih udara širom te zemlje
Euronews pre 6 satijoš 15 povezanih