Повезане вести

(ФОТО/ВИДЕО) „Мислим, дакле блокирам“: Скуп подршке студентским блокадама код Ректората у Новом Саду

(ФОТО/ВИДЕО) „Мислим, дакле блокирам“: Скуп подршке студентским блокадама код Ректората у Новом Саду

Н1 Инфо 15.12.2024
Групе Свиће и Став организовале су скуп подршке студентским блокадама "Мислим, дакле блокирам", код зграде Ректората у Новом Саду. Окупљени су у 11.52 одали пошту страдалима у несрећи у Новом Саду, када је приликом пада… »
Скуп подршке студентским блокадама испред Ректората у Новом Саду; „Мислим, дакле блокирам“

Скуп подршке студентским блокадама испред Ректората у Новом Саду; „Мислим, дакле блокирам“

Недељник 15.12.2024
Данас ће се испред зграде Ректората у Новом Саду одржати скуп подршке студентским блокадама под називом „Мислим, дакле блокирам“, у организацији група Свиће и Став. Организатори истичу да су блокаде тренутно присутне на више од… »
„Мислим, дакле блокирам“: Скуп подршке студентским блокадама код Ректората у Новом Саду

„Мислим, дакле блокирам“: Скуп подршке студентским блокадама код Ректората у Новом Саду

Нова 15.12.2024
: Скуп подршке студентским блокадама "Мислим, дакле блокирам", у организацији група Свиће и Став, биће одржан данас код зграде Ректората у Новом Саду. У позиву на скуп наводи се да је више од 40 државних факултета у блокади и да… »

Вести дана »