Povezane vesti
(FOTO/VIDEO) „Mislim, dakle blokiram“: Skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu
N1 Info 15.12.2024
Grupe Sviće i Stav organizovale su skup podrške studentskim blokadama "Mislim, dakle blokiram", kod zgrade Rektorata u Novom Sadu. Okupljeni su u 11.52 odali poštu stradalima u nesreći u Novom Sadu, kada je prilikom pada nadstrešnice stradalo 15 osoba… »
Skup podrške studentskim blokadama ispred Rektorata u Novom Sadu; „Mislim, dakle blokiram“
Nedeljnik 15.12.2024
Danas će se ispred zgrade Rektorata u Novom Sadu održati skup podrške studentskim blokadama pod nazivom „Mislim, dakle blokiram“, u organizaciji grupa Sviće i Stav. Organizatori ističu da su blokade trenutno prisutne na više od 40 državnih fakulteta… »
„Mislim, dakle blokiram“: Skup podrške studentskim blokadama kod Rektorata u Novom Sadu
Nova 15.12.2024
: Skup podrške studentskim blokadama "Mislim, dakle blokiram", u organizaciji grupa Sviće i Stav, biće održan danas kod zgrade Rektorata u Novom Sadu. U pozivu na skup navodi se da je više od 40 državnih fakulteta u blokadi i da studenti celoj Srbiji… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 28 minutajoš 47 povezanih
(Video) Vojska upala na TV i objavila dramatičnu vest! "Predsednik je svrgnut, preuzimamo vlast": Pucnjava u blizini palate, pokušaj puča u Beninu
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 8. do 14. decembra)
Pressek pre 6 satijoš 30 povezanih
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih