Povezane vesti

Stojakovića pitali o ocu: "I kad odigram dobro, on mi neće spomenuti nijednu dobru stvar"

Stojakovića pitali o ocu: "I kad odigram dobro, on mi neće spomenuti nijednu dobru stvar"

B92 15.12.2024
Andrej Stojaković, sin čuvenog Peđe Stojakovića, kaže da mu je otac najveći kritičar. Stojaković igra dobro ove sezone na koledžu, a u noći između subote i nedelje je dominirao za svoje Kalifornija Golden Berse. Stojaković mlađi je dao 31… »
Rekord Andreja Stojakovića: Tata mi je najžešći kritičar (VIDEO)

Rekord Andreja Stojakovića: Tata mi je najžešći kritičar (VIDEO)

Sport klub 15.12.2024
Posle tri uzastopna poraza, Kalifornija Golden bersi ostvarili su pobedu, a najzaslužniji za nju bio je Andrej Stojaković, sin proslavljenog reprezentativca Jugoslavije Predraga Stojakovića. Andrej Stojaković, koji igrački umnogome podseća na oca… »
Kakav otac - takav sin: Rekord karijere Stojakovića VIDEO

Kakav otac - takav sin: Rekord karijere Stojakovića VIDEO

B92 15.12.2024
Andrej Stojaković, sin legende košarke Peđe Stojakovića, nastavlja da oduševljava svojim igrama na koledž sceni u Sjedinjenim Američkim Državama. Igrajući za Kalifornija Golden Berse, Andrej je na poslednjem meču postavio rekord karijere… »
Peđin sin dominirao u Americi, ubacio 31 poen: Radi sve na terenu i sprema se za NBA!

Peđin sin dominirao u Americi, ubacio 31 poen: Radi sve na terenu i sprema se za NBA!

Mondo 15.12.2024
Sin Predraga Stojakovića je očigledno povukao dosta toga i na tatu. Sin Peđe Stojakovića dominira u Americi! Nakon što je počeo NCAA karijeru na Stenfordu gde je igrao odlično odlučio je da se prebaci na Kaliforniju i tu dominira. Andrej… »

Vesti dana »