Povezane vesti
Tragač "potere" glumi u našoj poznatoj seriji: Kada su ga videli na malim ekranima nastao je šok, a evo šta se krije iza…
Blic 15.12.2024
Reditelj filma i serije "Što se bore misli moje" Milorad Milinković pojavio se u trećoj epizodi ove drame koja govori o životu i atentatu na kneza Mihaila Obrenovića, a javnosti je poznat i kao jedan od takmičara kviza "Potera". Pored toga što se pojavio… »
Tragač iz "Potere" završio u seriji o Knezu Mihailu: Mnogi ga nisu prepoznali, a ovo nije jedina važna uloga koju ima
Mondo 15.12.2024
Tragač iz "Potere" završio je kao deo filma i serije "Što se bore misli moje". Milorad Milinković, najpoznatiji kao tragač iz kviza "Potera", trenutno je u žiži interesovanja i kao reditelj filma i serije "Što se bore misli moje". Ovaj tip umetnosti mu… »
Tragač iz "Potere" glumi u seriji "Što se bore misli moje": Niko ga nije očekivao u ostvarenju o knezu Mihailu, a evo šta se…
Kurir 15.12.2024
Tragač iz kviza "Potera" i reditelj filma i serije "Što se bore misli moje" Milorad Milinković pojavio se u trećoj epizodi ove drame koja govori o životu i atentatu na kneza Mihaila Obrenovića. Treća epizoda serije "Što se bore misli moje", emitovana u… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
Euronews pre 1 satjoš 66 povezanih
Samo neporaženi ispred njih: Ovo je tabela ABA lige nakon rapsodije Partizana!
Hot sport pre 22 minutajoš 39 povezanih
Traje sastanak Trampa i Zelenskog: “Putin je ozbiljan u vezi okončanja rata”
Vesti online pre 1 satjoš 24 povezane
Studenti pozvali građane da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
RTS pre 57 minutajoš 56 povezanih
Uživo zatvorena biračka mesta na KiM Objavljeni prvi preliminarni rezultati, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici (foto/video)
Kurir pre 22 minutajoš 61 povezana