Povezane vesti

Tragač "potere" glumi u našoj poznatoj seriji: Kada su ga videli na malim ekranima nastao je šok, a evo šta se krije iza…

Tragač "potere" glumi u našoj poznatoj seriji: Kada su ga videli na malim ekranima nastao je šok, a evo šta se krije iza…

Blic pre 21 dana
Reditelj filma i serije "Što se bore misli moje" Milorad Milinković pojavio se u trećoj epizodi ove drame koja govori o životu i atentatu na kneza Mihaila Obrenovića, a javnosti je poznat i kao jedan od takmičara kviza "Potera". Pored toga što se… »
Tragač iz "Potere" završio u seriji o Knezu Mihailu: Mnogi ga nisu prepoznali, a ovo nije jedina važna uloga koju ima

Tragač iz "Potere" završio u seriji o Knezu Mihailu: Mnogi ga nisu prepoznali, a ovo nije jedina važna uloga koju ima

Mondo pre 21 dana
Tragač iz "Potere" završio je kao deo filma i serije "Što se bore misli moje". Milorad Milinković, najpoznatiji kao tragač iz kviza "Potera", trenutno je u žiži interesovanja i kao reditelj filma i serije "Što se bore misli moje". Ovaj tip… »
Tragač iz "Potere" glumi u seriji "Što se bore misli moje": Niko ga nije očekivao u ostvarenju o knezu Mihailu, a evo šta…

Tragač iz "Potere" glumi u seriji "Što se bore misli moje": Niko ga nije očekivao u ostvarenju o knezu Mihailu, a evo šta…

Kurir pre 21 dana
Tragač iz kviza "Potera" i reditelj filma i serije "Što se bore misli moje" Milorad Milinković pojavio se u trećoj epizodi ove drame koja govori o životu i atentatu na kneza Mihaila Obrenovića. Treća epizoda serije "Što se bore misli moje"… »

Vesti dana »