Povezane vesti
Tragač "potere" glumi u našoj poznatoj seriji: Kada su ga videli na malim ekranima nastao je šok, a evo šta se krije iza…
Blic 15.12.2024
Reditelj filma i serije "Što se bore misli moje" Milorad Milinković pojavio se u trećoj epizodi ove drame koja govori o životu i atentatu na kneza Mihaila Obrenovića, a javnosti je poznat i kao jedan od takmičara kviza "Potera". Pored toga što se pojavio… »
Tragač iz "Potere" završio u seriji o Knezu Mihailu: Mnogi ga nisu prepoznali, a ovo nije jedina važna uloga koju ima
Mondo 15.12.2024
Tragač iz "Potere" završio je kao deo filma i serije "Što se bore misli moje". Milorad Milinković, najpoznatiji kao tragač iz kviza "Potera", trenutno je u žiži interesovanja i kao reditelj filma i serije "Što se bore misli moje". Ovaj tip umetnosti mu… »
Tragač iz "Potere" glumi u seriji "Što se bore misli moje": Niko ga nije očekivao u ostvarenju o knezu Mihailu, a evo šta se…
Kurir 15.12.2024
Tragač iz kviza "Potera" i reditelj filma i serije "Što se bore misli moje" Milorad Milinković pojavio se u trećoj epizodi ove drame koja govori o životu i atentatu na kneza Mihaila Obrenovića. Treća epizoda serije "Što se bore misli moje", emitovana u… »
Vesti dana »

Napad na Ukrajinu će biti napad na: Ameriku?! Razmatra se uvođenje famoznog člana 5 NATO-a: Cure detalji razgovora Trampa i evropskih lidera
Blic pre 40 minutajoš 31 povezana

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 13 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 49 minutajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

Pakleni dan u Srbiji: Najtoplije u Somboru, slede Novi Sad i Leskovac, uslovi pogodni za izbijanje i širenje požara
Euronews pre 24 minutajoš 41 povezana