Povezane vesti
„Deca su rešena da idu do kraja, a kraj je sve bliži“: Koliko su masovne studentske blokade uzdrmale Vučićevu vlast
Nova 15.12.2024
: Pune dve nedelje traju studentske blokade u Srbiji. Sve je krenulo od akademaca sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, koji su napadnuti kada su odavali petnaestominutnu poštu nastradalima u Novom Sadu. Tri dana nakon toga, proglasili su zvaničnu… »
Dimitrijević: Mladi su „pukli“ na divan način, prvi put vidim nadu za ozdravljenje
Novi magazin 15.12.2024
Glumac Bojan Dimitrijević izjavio je za N1 da otkako su krenuli studentski protesti u Srbiji, prvi put posle 12 godina oseća optimizam i vidi neku nadu za ozdravljenje društva i promene. „Ogromnu podršku i veliku ljubav imam za studente. Jako je… »
Dimitrijević: Mladi su „pukli“ na divan način, političari pre idu na Baju Malog Knindžu nego na predstavu
Nova 15.12.2024
: Glumac Bojan Dimitrijević izjavio je za N1 da otkako su krenuli studentski protesti u Srbiji, prvi put posle 12 godina oseća optimizam i vidi neku nadu za ozdravljenje društva i promene. „Ogromnu podršku i veliku ljubav imam za studente. Jako je… »
Dimitrijević: Mladi su „pukli“ na divan način, prvi put vidim nadu za ozdravljenje
N1 Info 15.12.2024
Glumac Bojan Dimitrijević izjavio je za N1 da otkako su krenuli studentski protesti u Srbiji, prvi put posle 12 godina oseća optimizam i vidi neku nadu za ozdravljenje društva i promene. „Ogromnu podršku i veliku ljubav imam za studente. Jako je… »
Blokade traju, kraj godine sve bliži: Studentski protesti ne jenjavaju, a ove dve stvari su odmah iza ćoška: Mogu li da pomrse…
Blic 15.12.2024
Nekoliko nedelja unazad, od tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad, u kojoj je stradalo 15 a teško povređene dve osobe, studenti u Srbiji održavaju proteste uz blokade fakulteta. Situacija se iz dana u dan menja, podrška se širi a vlast ispunjava… »
Vesti dana »
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 22 minutajoš 37 povezanih
(Foto, video) Grad tuče na sve strane, krovovi se zabeleli kao usred zime! Jako nevreme već tutnji Srbijom: Upravo je udarilo na ovaj deo zemlje, a sada se premešta
Blic pre 22 minutajoš 69 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 7 satijoš 5 povezanih
"Nisam doživeo ništa slično u 30 godina" Lučki kapetan o sudaru brodova: "Jahta je imala uredne papire". Oglasilo se češko ministarstvo o tragediji kod Splita!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp: Napad na Bejrut nije trebalo da se desi, sve strane da smanje tenzije
Politika pre 27 minutajoš 42 povezane