Повезане вести

„Деца су решена да иду до краја, а крај је све ближи“: Колико су масовне студентске блокаде уздрмале Вучићеву власт

„Деца су решена да иду до краја, а крај је све ближи“: Колико су масовне студентске блокаде уздрмале Вучићеву власт

Нова 15.12.2024
: Пуне две недеље трају студентске блокаде у Србији. Све је кренуло од академаца са Факултета драмских уметности у Београду, који су нападнути када су одавали петнаестоминутну пошту настрадалима у Новом Саду. Три дана након… »
Димитријевић: Млади су „пукли“ на диван начин, први пут видим наду за оздрављење

Димитријевић: Млади су „пукли“ на диван начин, први пут видим наду за оздрављење

Нови магазин 15.12.2024
Глумац Бојан Димитријевић изјавио је за Н1 да откако су кренули студентски протести у Србији, први пут после 12 година осећа оптимизам и види неку наду за оздрављење друштва и промене. „Огромну подршку и велику љубав имам за… »
Димитријевић: Млади су „пукли“ на диван начин, политичари пре иду на Бају Малог Книнџу него на представу

Димитријевић: Млади су „пукли“ на диван начин, политичари пре иду на Бају Малог Книнџу него на представу

Нова 15.12.2024
: Глумац Бојан Димитријевић изјавио је за Н1 да откако су кренули студентски протести у Србији, први пут после 12 година осећа оптимизам и види неку наду за оздрављење друштва и промене. „Огромну подршку и велику љубав имам за… »

Н1 Инфо 15.12.2024
Глумац Бојан Димитријевић изјавио је за Н1 да откако су кренули студентски протести у Србији, први пут после 12 година осећа оптимизам и види неку наду за оздрављење друштва и промене. „Огромну подршку и велику љубав имам за… »
Блокаде трају, крај године све ближи: Студентски протести не јењавају, а ове две ствари су одмах иза ћошка: Могу ли да помрсе…

Блокаде трају, крај године све ближи: Студентски протести не јењавају, а ове две ствари су одмах иза ћошка: Могу ли да помрсе…

Блиц 15.12.2024
Неколико недеља уназад, од трагедије на Железничкој станици Нови Сад, у којој је страдало 15 а тешко повређене две особе, студенти у Србији одржавају протесте уз блокаде факултета. Ситуација се из дана у дан мења, подршка се… »

Вести дана »