Povezane vesti
Dimitrijević: Mladi su „pukli“ na divan način, prvi put vidim nadu za ozdravljenje
Novi magazin pre 1 sat
Glumac Bojan Dimitrijević izjavio je za N1 da otkako su krenuli studentski protesti u Srbiji, prvi put posle 12 godina oseća optimizam i vidi neku nadu za ozdravljenje društva i promene. „Ogromnu podršku i veliku ljubav imam za studente. Jako je… »
Dimitrijević: Mladi su „pukli“ na divan način, političari pre idu na Baju Malog Knindžu nego na predstavu
Nova pre 3 sata
: Glumac Bojan Dimitrijević izjavio je za N1 da otkako su krenuli studentski protesti u Srbiji, prvi put posle 12 godina oseća optimizam i vidi neku nadu za ozdravljenje društva i promene. „Ogromnu podršku i veliku ljubav imam za studente. Jako je… »
Dimitrijević: Mladi su „pukli“ na divan način, prvi put vidim nadu za ozdravljenje
N1 Info pre 3 sata
Glumac Bojan Dimitrijević izjavio je za N1 da otkako su krenuli studentski protesti u Srbiji, prvi put posle 12 godina oseća optimizam i vidi neku nadu za ozdravljenje društva i promene. „Ogromnu podršku i veliku ljubav imam za studente. Jako je… »
Blokade traju, kraj godine sve bliži: Studentski protesti ne jenjavaju, a ove dve stvari su odmah iza ćoška: Mogu li da…
Blic pre 9 sati
Nekoliko nedelja unazad, od tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad, u kojoj je stradalo 15 a teško povređene dve osobe, studenti u Srbiji održavaju proteste uz blokade fakulteta. Situacija se iz dana u dan menja, podrška se širi a vlast… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Završen skup ispred Rektorata: Deo pločnika ofarban u crveno, provokator oteran
Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih
Sudarili se autobus pun dece i automobil! Strašna nesreća na putu Kraljevo-Raška, mališane prevoze u bolnicu
Kurir pre 18 minutajoš 14 povezanih
Od rušenja Asadove vlasti u Siriji, Izrael izveo oko 800 vazdušnih udara
Insajder pre 5 satijoš 13 povezanih