Povezane vesti
"Meloni, Tramp i ja promenićemo viziju sveta": Milej: Kina nije neprijatelj, Mask deluje kao spasitelj
Blic pre 4 sati
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Milej: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
NIN pre 4 sati
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Predsednik Argentine: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
Euronews pre 8 sati
Vesti dana »
VIDEO Na skupu podrške studentskim blokadama se pojavio provokator: Okupljeni su ga oterali jednom rečju
Nova pre 36 minutajoš 32 povezane
MUP: Pet osoba, među kojima četvoro dece, povređeno na putu Kraljevo-Raška
Beta pre 48 minutajoš 25 povezanih
Tramp imenovao Ričarda Grenela za specijalnog predsedničkog izaslanika
RTS pre 6 satijoš 22 povezane
Rhmz se upravo oglasio! U ovim delovima Srbije nova tura snega i veoma jak vetar: Oprez, imaće i olujne udare!
Blic pre 6 satijoš 17 povezanih
Turski ministar: Rusija i Iran obećali da neće intervenisati protiv sirijskih pobunjenika
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih