Povezane vesti
"Meloni, Tramp i ja promenićemo viziju sveta": Milej: Kina nije neprijatelj, Mask deluje kao spasitelj
Blic 15.12.2024
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Milej: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
NIN 15.12.2024
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Predsednik Argentine: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
Euronews 15.12.2024
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina i Moldavija produbljuju saradnju; Sijarto: Mađarska neće plaćati cenu ratova drugih naroda
RTV pre 28 minutajoš 6 povezanih
Danas umereno oblačno i relativno toplo: Temperatura do 17 stepeni
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Međusobne optužbe Izraela i Hamasa za kršenje mira; nastavlja se razmena zarobljenika i talaca
RTV pre 58 minutajoš 3 povezane
Na današnji dan: Otkriven Brazil, potpisan Karlovački mir, umrla Ava Gardner, poginuo Kobi Brajant
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana