Povezane vesti
"Meloni, Tramp i ja promenićemo viziju sveta": Milej: Kina nije neprijatelj, Mask deluje kao spasitelj
Blic 15.12.2024
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Milej: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
NIN 15.12.2024
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Predsednik Argentine: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
Euronews 15.12.2024
Vesti dana »
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 1 satjoš 29 povezanih
Nikezić (SSP): Nema nikakve odluke, sve je bila samo još jedna Vućićeva predstava
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Startovala legalizacija: pošte u Leskovcu rade uz povremeno usporenje sistema
Jugmedia pre 5 minutajoš 113 povezane
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 3 satajoš 42 povezane