Povezane vesti
"Meloni, Tramp i ja promenićemo viziju sveta": Milej: Kina nije neprijatelj, Mask deluje kao spasitelj
Blic 15.12.2024
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Milej: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
NIN 15.12.2024
Predsednik Argentine Havijer Milej izjavio je da će on, italijanska premijerka Đorđa Meloni i novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp promeniti viziju sveta, preneli su u subotu italijanski mediji. Prema rečima Mileja, gotovo je sa socijalizmom, koji… »
Predsednik Argentine: Meloni, Tramp i ja ćemo promeniti viziju sveta
Euronews 15.12.2024
Vesti dana »

Ko je istoričar iz Beograda koji je Putina pitao šta misli o „obojenoj revoluciji“ u Srbiji
Nova pre 2 satajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih

Ovaj put sneg je stvarno iznenadio putare: Nestajala struja, voda, a šteta će se tek sabirati
N1 Info pre 11 minutajoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 22 minutajoš 24 povezane

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jača kiša i sneg, ova 2 dela Srbije najkritičnija
Blic pre 22 minutajoš 160 povezanih