Povezane vesti
"LJUDI ME PITAJU ŠTA ĆE TI, A JA IM KAŽEM TEK ĆE DA VREDE" Jovan iz Niša skuplja što drugi bacaju, a ne znaju da 1 taj…
Kurir pre 19 minuta
NIŠ - Za 20 godina koliko se bavi kolekcionarstvom, Jovan Čuljković iz Niša uspeo je da prikupi veliki broj starih satova, starih komada nakita, starih fotografija, kovanica i više od 16.000 starih papirnatih novčanica. Čuljković je za Betu rekao… »
Nišlija 20 godina sakuplja novčanice iz vremena hiper inflacije, ali najtraženije su one iz stare Jugoslavije
Jugmedia pre 5 sati
Za 20 godina koliko se bavi kolekcionarstvom, Jovan Čuljković iz Niša uspeo je da prikupi veliki broj starih satova, starih komada nakita, starih fotografija, kovanica i više od 16.000 starih papirnatih novčanica. Čuljković je za agenciju Beta… »
Niš: Jovan Čuljković za dve decenije prikupio više od 16.000 starih papirnih novčanica
Radio sto plus pre 7 sati
Čuljković je za agenciju Beta rekao da je od ukupnog broja novčanica koje ima, više od 10.000 iz perioda hiperinflacije u Saveznoj Republici Jugoslaviji koji je trajao od 1992. do 1994. godine. “Ljudi me pitaju šta će mi toliko papirnih… »
Vesti dana »
VIDEO Na skupu podrške studentskim blokadama se pojavio provokator: Okupljeni su ga oterali jednom rečju
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
MUP: Pet osoba, među kojima četvoro dece, povređeno na putu Kraljevo-Raška
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Tramp imenovao Ričarda Grenela za izaslanika za specijalne misije
Insajder pre 5 satijoš 22 povezane
Zvezdina demonstracija sile u Novom Pazaru: Crveno-beli demolirali domaćina! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana
Izrael zatvara ambasadu u Dablinu; irski premijer kaže da je izraelska odluka za duboko žaljenje
RTS pre 55 minutajoš 17 povezanih