Повезане вести

"ЉУДИ МЕ ПИТАЈУ ШТА ЋЕ ТИ, А ЈА ИМ КАЖЕМ ТЕК ЋЕ ДА ВРЕДЕ" Јован из Ниша скупља што други бацају, а не знају да 1 тај папирић…

"ЉУДИ МЕ ПИТАЈУ ШТА ЋЕ ТИ, А ЈА ИМ КАЖЕМ ТЕК ЋЕ ДА ВРЕДЕ" Јован из Ниша скупља што други бацају, а не знају да 1 тај папирић…

Курир 15.12.2024
НИШ - За 20 година колико се бави колекционарством, Јован Чуљковић из Ниша успео је да прикупи велики број старих сатова, старих комада накита, старих фотографија, кованица и више од 16.000 старих папирнатих новчаница. Чуљковић… »
Нишлија 20 година сакупља новчанице из времена хипер инфлације, али најтраженије су оне из старе Југославије

Нишлија 20 година сакупља новчанице из времена хипер инфлације, али најтраженије су оне из старе Југославије

Југмедиа 15.12.2024
За 20 година колико се бави колекционарством, Јован Чуљковић из Ниша успео је да прикупи велики број старих сатова, старих комада накита, старих фотографија, кованица и више од 16.000 старих папирнатих новчаница. Чуљковић је за… »
Ниш: Јован Чуљковић за две деценије прикупио више од 16.000 старих папирних новчаница

Ниш: Јован Чуљковић за две деценије прикупио више од 16.000 старих папирних новчаница

Радио сто плус 15.12.2024
Чуљковић је за агенцију Бета рекао да је од укупног броја новчаница које има, више од 10.000 из периода хиперинфлације у Савезној Републици Југославији који је трајао од 1992. до 1994. године. “Људи ме питају шта ће ми толико… »

Вести дана »